Szerintetek melyik endurót lenne érdemes megvenni ezek közül?
Figyelt kérdés
Alkatrész ellátásilag, megbíz hatóságilag,stb.Írjatok véleményt is hogy miért döntenétek a mellett.Köszi!2012. aug. 9. 20:59
1/8 anonim válasza:
Anyi választási lehetöséget írtál hogy már nem tudok közölűk választani!
Mindegy h mejiket választod mindegyik jó!
2/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam a népszerűbbek közül választani.Tapasztalatokra lennék kíváncsi elsősorban.Azért köszi!!
2012. aug. 10. 18:01
3/8 A kérdező kommentje:
2012. aug. 10. 19:55
4/8 anonim válasza:
Nekem a 6os motor tetszik legjoban! A yamaha szerintem mindig motor lesz! Nézd meg és ha tetszik és jó álapotba van akor ved meg! Neked melyik motorhoz húz leginkább a szived?
5/8 A kérdező kommentje:
Tán a te motorod a 6os?:)Nekem a 4es és a 6os,de a 7es is tetszik.A 6os azért tetszik mert önindítós, viszont a nagy tank nem tetszik.Le lehet szerinted cserélni kis tankra?
2012. aug. 11. 18:55
6/8 anonim válasza:
Szia. Nem lehet lecserèlni mert a tenerének máshol van a vázon a felfogatá és az ülési rövidebb. Nekem sima XT 600 van. Megvagyok vele elégedve. De ha többet szánsz rá akkor mindenképpen nézz meg egy Yamaha TT 600 at is.
7/8 anonim válasza:
Utolsót vedd4 Látszik, hogy karba van tartva és nem csak az erdőn gyapálták!
8/8 A kérdező kommentje:
Hát TT600 nincs a közelben.Más is mondta hogy kitartó gépek.
A dr650-es kitűnő állapotban van látszólag, szerintem motorikusan is ha csak kövön ment.Köszi a válaszokat, megy a pont!
2012. aug. 17. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!