Ennek mi értelme van? 3 milliót bukik rajta!
Figyelt kérdés
Pont egy éves az autó! Mégis 3 millióval olcsóbban eladó, mint amennyiért megvette. Miért csinál ilyet valaki?
2012. szept. 9. 15:38
1/6 anonim válasza:
Mert vesz egy ismételten újat. így új garancia jár az autóhoz és nem kell rákölteni felújítani rajta semmit.
Meg van akinek megér ennyit az hogy mindig új van neki.
2/6 anonim válasza:
Vagy apuci vette neki és így nem bukik rajta semmit, vagy annyi pénze van, hogy nem érdekli.
3/6 anonim válasza:
Amúgy az M5-ös BMW-ken, meg hasonlókon még nagyobbat lehet bukni.
4/6 anonim válasza:
vagy lehet másba akarja tenni a pénzét amin sokkal többet nyer
5/6 anonim válasza:
Szerintem csak nagyon kell neki a pénz és valljuk be, sokkal többet nem is ér 1 évesen az autó.
Ha új listaára 10,5M akkor azt 9,5-ért el lehet hozni mostanság. 20%-ot meg veszít egy év alatt az árából.
6/6 anonim válasza:
Vagy van még 2 verzió. Én pl kerek 6 millióért vettem meg a 9.8milliós listaárú autómat, mert alkudtam rendesen és volt egy kis kapcsolat, meg oda-vissza szivesség.
2. verzió, hogy ÁFA-t csaltak rajta és máris megvan a különbség, simán lazán, de akkor még kerestek is vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!