Mennyire nehéz megcsinálni?
Megvan már a B-kategóriás jogsim és arra gondoltam, hogy letenném majd ezt a kedvezményes A1-et 125ccm-es motor.
Iskolába járáshoz nagyon jól jönne egy motor de nem merek segédmotorral menni mert félek, hogy ellopják, a 125ccm-es motoron meg már van rendszám is és úgy talán nyugodtabban hagynám magára 4-5 órára.
A kérdés, hogy mennyire okoz problémát letenni egy olyannak aki eddig nem motorozott illetve, milyen motoron szokták ezt csinálni?
Ha sikerülne akkor én egy 125-ös MZ-ETZ-t gondoltam ki magamnak szerintetek jó motor?
Köszönöm a válaszokat lehet, hogy akkor belevágok.
2.- azért nem autót veszek mert nincs rá pénzem hogy vegyek és garázsom sincs ahol tároljam, még suliba járok, ösztöndíjas, de nem tudnám normálisan fenntartani az autót abból a pénzből főleg ha valami műszaki probléma adódik.Ha nagyon autó kell valahova rokon kölcsönadja abból nincs probléma, és csak tankolnom kell.
A motort viszont olcsóbb fenntartani és azt tudom hova tenni az időjárási viszontagságok elől.Télen meg busszal járnék mert akkor nem kell gyakorlatra eljárni kilométereket és iskola után elérem a buszokat hazafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!