Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eddig csak diesel autót...

Eddig csak diesel autót vezettem, de most benzinessel kell mennem. Mit kell másképp csinálni? Elindulásnál pl? Melyek a különbségek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 28. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A diesel kisebb fordulatszám tartományban adja le a legnagyobb nyomatékot, a benzines magasabban, de rugalmasabb, tehát:

Elindulásnál nehezebb dolgod lesz egy picit, ügyesebben kell csúsztatnia kuplungot, és kicsivel több gázt adni, viszont előzésnél pörgetheted végig a fokozatokat, nem úgy mint a dieselnél (ha jól emlékszem magasabb tartományban ott már elfogyott minden, csak pörgött a semmiért, érdemesebb volt feljebb váltani).

2009. júl. 28. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elinduláskor kis gázadással kell segíteni a motort,különben könnyen lefulladsz. Megszokod pikk-pakk...
2009. júl. 28. 21:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2009. júl. 28. 21:06
 4/7 anonim válasza:
76%
Hidegben pedig izzits!!!!!:)))))
2009. júl. 28. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
hidegben a dieselt kell izzítani
2009. júl. 28. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Diesel autón tanultam vezetni, utána vettem egy Skodát. A tanulókocsin egyszer sem fulladtam le. Miután megkaptam a jogsit, a Skodával csomószor... :-)))
2009. júl. 29. 10:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
használd az eszed és a kuplungot rendesen!( ha nem automata...)
2009. aug. 15. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!