Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti elcserélnétek-e a 2 kocsit?

Kazsemestor kérdése:

Ti elcserélnétek-e a 2 kocsit?

Figyelt kérdés

Sziaztok!

Asszonynak van 1 2001es daewoo matiz,de már nagyon hiányzik neki belőle a klíma,meg mostanában sokat jár vidékre.

Amúgy a matiznak soha semmi baja,király gép...Neki.

Szóval lenne helyette egy B Omega,1az1-ben csere.X20XEV motorral,minden fasza rajta,csak picit öreg már,94-es.De ki lett lakatolva,meg telibefújva.Fogyasztáskülönbség nem érdekel,csak az,hogy ez sűrűbben lesz-e rossz vajon?

2012. szept. 4. 21:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

8.

Hülyegyerek vagy te!

Egy 11 éves autót lecserélni egy 18 évesre? Omega? Ember bele fog őszülni. B Omegát a cigányok vesznek már csak. + hónapig hajtják, aztán elcsencselik valamire.

Én is nagy autó párti vagyok, de hülye nem.

Egyébként......

Chrysler Voyager.

Igazad van, az nem bicikli. :-P

2012. szept. 5. 09:23
 12/17 pagan ***** válasza:
47%
utolsó:az rendben van hogy az omega 18 ,de ha a matiz új lenne akkor sem lehetne összevetni az omegával,lepukkant lepukkant omegával a cigók járnak az igaz,de ne vegyük egy kalap alá azokkal akik adnak az autójukra,ezt a sztereotípiát nagyon rühellem,nekem calibrám van és sorra ezt hallom hogy ez cigány ferrari,nem a márkát és kort kell nézni,hanem ki mennyire tartja rendben,én pl a mai napig lesem a szép állapotú wartburgokat is,meg az összes régi autót,a kor nem mindig tényező,vehetsz 5 éves autót is ha szarrá hajtották már,szóval én megnézném azt az omegát:)
2012. szept. 5. 09:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát jó állapotú Calibrát többet látsz, mint Omegát.

Mondtam, hogy én is a nagy autókat szeretem, de ha van egy olyan autód, amivel eddig nem sok gondod volt és törődtél vele, akkor ez szerintem akkor sem jó biznisz. Igaz attól még megnézném én is az opelt, de kicsi az esélye... Én már kinőttem abból a korból, hogy hasra essek egy omegától. Azt írja, ki lett lakatolva. Akkor ezt nem most kell megnézni, hanem 6 hónap múlva. Csak hogy lássuk, milyen lett az is.

2012. szept. 5. 10:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Ja! Volt Calibrám is és imádtam.

És szerintem még lesz is valamikor. ;-)

2012. szept. 5. 10:15
 15/17 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Köszi az infókat!

Igazából a cserének is meg a nemcserének is van előnye-hátránya.

A nemcsere:A matiz olyan egyszerű,mint a faék,van benne 1 motor,annak 3 alkatrésze és kész.Nagyon nincs ami elromoljon rajta.Hosszú távon viszont ezt is kaszniznom kell,mert már hólyagos a hátsó ívnél,nomeg ebbe no klíma,no abs,no airbag.Szóval ez egy száguldó koporsó.Ha ütköznék a 18 éves omegával,nem kérdés,ki halna meg...

Az omega viszont mindezt tudja,ABS,airbag,klíma,1500 kiló.

Viszont 3X több alkatrész tud meghibásodni rajta.

Attól nem félek,hogy rohadni fog 1 darabig,eléggé igényesen lett megcsinálva képek alapján...

De pénteken minden kiderül,megyünk terepszemlére.

Én is szeretem amúgy a régebbi kocsikat,Apámnak volt 1 79-es Opel Rekord nagy batár állat,azt visszasírja a mai napig.

2012. szept. 5. 16:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia. Na lett végül csere vagy nem?
2012. szept. 12. 08:39
 17/17 A kérdező kommentje:

Üdv!

Még folyamatban van az ügy,de úgy néz ki,lesz csere!Csak nem a matizt adom érte. ;)

De ha minden megvolt,beszámolok!

2012. szept. 13. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!