Fiat Stilo Abarth problémák?
Nemrég vettem Stilo Abarth-ot. Nagy kijelzős fejegység van benne és mikor a gps térképet akarom előhozni akkor valami olyat ír ki hogy cd kell neki, nekem viszont nincs hozzá. Ilyet honnan tudok szerezni? Esetleg le lehet valahonnan tölteni?
Mikor beindítom a motort akkor a fedélzeti kijelzőn megjelenik egy grafikon az olajról, nem tudom pontosan hogy mi ez, netán olajnyomás vagy hőmérséklet? Milyen értéken kéne ezeknek lenni?
Motor olaj egész pontosan milyen való bele? Nekem azt mondták kereskedésben hogy jó bele a Total Quartz 9000 5W40 és ilyet vettem.
A váltó olaj is kéne, fogalmam sincs h milyen kell és hogy mennyi...
Nyelvet lehet valahogy állítani? Most németül van,de a rádióban találtam nyelv választást de nem változtatja meg sehogy sem.
Próbáltam már válaszokat kapni stilo klubb.hu-n de nem írt rá senki, és megpróbálom itt hátha valakinek van ilyen kocsija, vagy esetleg ért hozzá....
A navihoz kell a térképet tartalmazó CD/DVD. Ha kitartó vagy, akkor le tudod torrentezni, ha nem akkor nézelődj a racing-bazáron. majdnem minden autóhoz árulnak friss térképeket 5000 körül.
A többihez annyit tudok mondani, keress rá a FIAT ePER nevű EPC/szervíz programra, abban minden infót meg fogsz találni ( vagy külföldi fórumok: clubfiat.net, fiatforum.com ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!