Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen véleménnyel vagytok a...

Milyen véleménnyel vagytok a Fiat Stilokról?

Figyelt kérdés
1.2 80Le motorosakat nézegettem. Mennyire megbízhatóak? Kényelmesek? Dinamikusan lehet vele közlekedni? Fogyasztása is jó?

2012. jan. 22. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Dinamikusan? Ha 4 és 6 ezer között tartod a fordulatszámot, akkor biztosan.
2012. jan. 23. 00:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát ja, 80 lóerővel nemtom hol akarsz te dinamikusan menni, de városba, rövid vidéki utakra jó lesz bőven.
2012. jan. 23. 01:04
 3/7 anonim ***** válasza:
en a helyedben stilot nem vennek ....nem egy tul jol sikerul szeria.....nem csoda hogy fiat-ek csak 4evig gyartottak.....nem tudom hogy akarsz dinamikusan kozlekedni egy 1.2-es 1100kilos kocsival.....mondjuk 100ig biztosan jo de utana ne varj semmit......
2012. jan. 23. 08:07
 4/7 Dozer007 ***** válasza:
A Stilo-ba kicsit nyomatékszegény az 1.2 -es motor. Vagy erősebb motort válassz, vagy a karosszériából kisebbet... mondjuk Punto.
2012. jan. 23. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Az hogy sz@r és az 1.2-es motor az semmi ahoz a karosszériához.
2012. jan. 23. 10:10
 6/7 anonim válasza:
Nekem 4 éve van Stilom, 80e kilométert mentem eddig vele (most 130e van benne), főleg Pesten és autópályán. Kopó alkatrészen kívül más nem kellett bele. Az enyém 1.6, jól megy, de nem túl takarékos, érdemesebb az újabb 1.4-et választani, ahhoz a váltó is 6 sebességes. Az én gépem 3 ajtós, nagyon jól felszerelt, belül nagyon tágas, a kivitelezése és és belső dizánja pl az Astrához képest egy műremek. Az 5 ajtós és az MW tényeg elég csú, de a 3 ajtós egy szép kocsi. www.stiloklub.hu
2012. jan. 23. 10:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz nem veszel olyant. Az elektronika szinte használhatatlan. Ki kell taposni a belét, hogy felvedd a forgalom ritmusát és így meg is eszik 8-9 litert bőven. Egyáltalán nem megbízható autó, fogja magát és letilt (alacsony olajnyomás, ilyen failure, olyan failure). Kényelemben egy alsó-közép kategóriás autónak felel meg, tehát abban a szintjén van. A hatodik sebesség dísznek van benne vagy esetleg lejtőn lefele 100 fölött tudod használni.
2012. jan. 23. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!