Télen lelehet tenni az "A" korlátlan motor jogsit?
Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 23:14
2/8 anonim válasza:
csak a kressz részét a többit tavasszal
3/8 A kérdező kommentje:
És ha most télen elkezdem a kresz részét akkor bejefezhetem tavasszal úgy hogy még nem vagyok 24? mert az a baj h dec 4ikén töltöm be a 21 et. és csak akkor kezdhetném el a vezetést. de januártól meg ugye 24 évre korlátozzák
2012. aug. 29. 15:17
5/8 anonim válasza:
Ezt valami szimpatikus suliba kérdezd meg szerintem.
6/8 A kérdező kommentje:
az lesz köszönöm
2012. aug. 29. 17:08
7/8 anonim válasza:
Nem fogod tudni elkezdeni, mert 2013. január 19. étől csak a megfelelő korhatárral lehet vizsgázni tehát aki az idén nem fejezi be a vizsgáit az bukta az egész tanfolyamot!
Sok sikert mindenkinek!
8/8 anonim válasza:
Ha olyan az idő, akkor megy az oktatás, én nov végén vizsgáztam és szállingózott a hó...de a tanfolyam alatt jo idönk volt, csak jol fel kell öltözni, ugyse száguldozhatsz.Az lenne neked jo ha valami intenzív kresz tanfolyamra bejutnál (van 2 hetes is)mert azzal megy el az idő, a gyakorlat már gyorsabban megy, persze csak ha nincs 10 tanuló 1 motorra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!