Mennyi idő alatt lehet lerakni a korlátlan motor jogsit?
Figyelt kérdés
nincs kisebb motor jogsim csak B-s, viszont van némi motoros tapasztalatom. illetve aki mostanában rakta le az mondja már meg hogy mennyibe fájt neki?2011. dec. 27. 07:24
1/3 anonim válasza:
Én most csinálom.
A KRESZ nem volt vészes (gyk. egy B kat. KRESZ oktatás volt) heti 2 alkalommal pár órás (nem igazán jártam be munkaidő miatt...) volt talán 3 hét, utána a KRESZ vizsga.
A vezetést meghagytam tavaszra, az elvileg 27 óra lesz.
A tandíj:
13,000 Ft a KRESZ oktatás + 4600 Ft a KRESZ vizsga
A vezetés óradíja 2,000 Ft, tehát összesen 54,000 Ft + a rutin vizsga (már ha egyáltalán lesz még tavasszal...) akkor 4,700 Ft és a forgalmi vizsga 11,000 Ft.
2/3 anonim válasza:
Az elméleti számok nem szoktak teljesülni autónál sem, motornál - ha a delikvens tud motorozni - főleg nem.
3/3 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat! nos én munkába járni szoktam motorral menni, nem ököröködni. a b-s jogsim pedig bukás nélkül 4 plusz órával megvolt, szóval én bizom a legjobbakban
2011. dec. 29. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!