Egy F Astra kb. mennyit eszik?
Figyelt kérdés
Benzinesre gondolok, azt még nem döntöttem el, hogy 1.4 vagy 1.6, de 1.8 biztosan nem.2012. aug. 28. 22:11
1/7 anonim válasza:
Nekem 1.6 8v eszik 7-7,5 litert, de én néha taposom :) Átlagban inkább 7liter.
2/7 anonim válasza:
1.4est sokan nem ajánlják, annyira azért ne legyen lassú, akkor ennyi erővel vehetsz egy dieselt is. Inkább vegyél 1.6ost, ha még megéri tetess bele lpgt aztán go, nem fog zabálni.
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan vedd meg az 1.8-ast, ha jó áron van!
Semmivel nem fog többet enni, mint egy 1.6-os.
Ismerősnek 2.0 16v van sok-sok lóerővel és csak nevet azokon, akik 1.4-essel járnak, mert ugyanúgy 7 litert eszik ez is országúton 100-110-el használva.
4/7 A kérdező kommentje:
persze, csak az 1.4-es városban eszik 7 litert. Amúgy meg az 1.6-os inkább szimpatikusabb, de nekem annyi bőven elég. 75 lóerővel is el lehet jutni akár meddig. Munkába járni, vagy ide-oda elmenni bőven jó. Az meg hogy nem 10, hanem 15 mp alatt van 100-on lényegtelen.
Dízelt nem akarok venni, mert egyenesen útálom a dízel autók hangját ebben az árkategóriában. az már sújkos milliók ha nekem a dízel hangja tetszik.
Szóval akkor módosítsunk. 1.6 vagy 1.8. Majd et még eldöntöm.
2012. aug. 28. 22:35
5/7 anonim válasza:
Én 1.6ot venném, az korrekt, vehetsz 1.8at is, azzal se lesz bajod. amúgy nekem 1.7es dízel van és nagyon megbízható kis fogyasztású kocsi, eddig semmi bajom nem volt vele.
7/7 anonim válasza:
Ja és sose hidd el, ha valaki azt mondja, hogy a benzines középkategóriás autója 6 liter alatt eszik. Ez csak akkor lehetséges, ha 80-al megy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!