Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az A! -es Audikból a benzinese...

Az A! -es Audikból a benzinesek miért sokkal olcsóbbak mint a dízelek?

Figyelt kérdés

[link]

800ezerig vannak a benzinesek és onnan jön a dízel. Ez miért van?

Az 1995 körüli évjáratúak érdekelnek.

2012. aug. 27. 17:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Itt nem csak a felárról van szó, hanem arról, hogy jó lenne egyszer eladni is az autót, és akkor simán visszakapod azt a dízel felárat. Ha mást nem olyan formában, hogy a dízelt el tudod adni, a benzines meg nem kell a kutyának se.
2012. aug. 28. 16:45
 22/28 A kérdező kommentje:
Ha én veszek egyet, akkor nem 2 évre veszem. Ha el is adom, akkor meg már csak alkatrésznek lehet majd használni.
2012. aug. 28. 16:54
 23/28 anonim ***** válasza:

Jól írta a 16:45-ös válaszoló!

A többlet felárat visszakapod eladásnál.

(Persze nyílván kikukázhatod majd, ha szétgyilkolászod, meg kifurkálod mindenhol a hülye hangszóróknak.)

Pl egy régebbi dízel Mercire egy vasat sem kell rákölteni a kötelező szervízeken kívül, vagy 1 - 1.500.000 km-ig.

Ráadásul tartja az árát.

Persze, ha meg van kímélve!!

Az enyém olyan mint az új, pedig 18 éves autó és első kézben van! Naponta kérdezik, hogy eladó-e?!

2012. aug. 29. 11:02
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam hogy nem adom el mert szét akarom furkászni, meg gyilkolni, hanem azért mert ha 40 év múlva is megy akkor 40 év múlva is azt használom és nem cserélem le.
2012. aug. 29. 11:31
 25/28 anonim ***** válasza:
igen, de mire eladod még lehet hogy egyszer ráköltöd a vételár jelentős részét adagoló, porlasztócsúcs, turbo formájában
2012. aug. 29. 15:23
 26/28 anonim ***** válasza:
az őskövület szívódizel merci motorokat meg szerintem ne keverjük a modern dízelekkel
2012. aug. 29. 15:24
 27/28 A kérdező kommentje:

na akkor mos végleg összezavarodtam. Most a benzines, vagy a dízel audi jobb?

Már most ott tartok hogy akár veszek hitelre dízel A4-eset, csak végre döntsétek el, hogy melyik a jobb?

2012. aug. 29. 16:11
 28/28 anonim ***** válasza:

Miért olcsóbbak? Mert ebben az országban Gázolaj*uzik vannak!

Csak a dízel! Aztán hogy magasabb a szervizköltség vagy netalán megveszel 2x annyi áron egy olyan kocsit aminek kivan a turbója, adagolója, meg van benne 600-700.000 km az már a vásárló baja ugye!

Sokan meg el is titkolják, hogy mennyit költöttek rá, csak a fogyasztással nyugtatják magukat/egymást, hogy mennyire keveset eszik :)

De legalább a benzines változatot meg lehet venni fillérekért a birkák miatt!

2014. nov. 30. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!