Melyiket vennétek meg családi autónak? (lent több infó)
Figyelt kérdés
Előre leszögezem hogy nem akarok venni autót de ti melyiket vennétek ezek közül?
Audi q7
Bmw x5
Melyiket részesítitek előnyben ha pl 4-5en vagytok a családban?
És miért?
2012. aug. 26. 15:08
1/4 anonim válasza:
Nemrég alaposabban megnéztem egy X5-öst. A hátsó ülésen nem volt több hely, mint nekem az S80-ban, így kifejezetten családi autónak... Látatlanban inkább a Q7.
2/4 anonim válasza:
Egyiket sem! Sőt: betiltanám az ilyen semmire nem jó autókat. Ezek csak parasztvakításnak vannak, semmi más célt nem szolgál a terepjárúságuk.
Ennyi pénzért vennék egy A6 vagy 5-ös BMW kombit, ha már a márkánál vagyunk, és röhögnék az X7-es X5-ös striciken.
3/4 anonim válasza:
már bocs, de mindkettő úgy van a köztudatban, h cigánymaffiózó verda, de legalábbis az újgazdag prolik rongyrázása.
aki igazán stílusos, az nem ilyen autót vesz családi autónak. ha mindenképpen SUV, akkor inkább a Fordok, Volvok közt nézelődnék.
családi autónak a legjobb egy tágas, magas egyterű.
4/4 anonim válasza:
Vezettem mindkettőt, az X5-öst 35d-vel, a Q7-est 3.0 és 4.2 TDI-vel. Az X5 nagyon rossz volt, a futóműve egyáltalán nem való a magyar utakra, kínsznvedés volt minden kilométer, a váltó se volt a helyzet magaslatán. A Q7-es viszont joggal pályázhat a kategóriája legjobbja címért, nagyon el van találva, pedig nem szeretem az Audit (a Q7 különösen nem tetszik külsőre), minden más kategóriában BMW párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!