Kocsiban hangos a zene?
Az tény teljesen normális ha valaki úgy közlekedik a kocsijával, hogy a zene olyan hangerőn megy, hogy kb nekem is hangos a bérházból? vagy felkapom rá a fejem
Azért nem büntetnek?
Szerintem vannak olyanok akik már hozzászoktak ehhez vezetésközben és ugyanolyan a koncentrációjuk
Én is nagyon hangosan szoktam hallgatni kocsiban a zenét (nem menő csávóskodásért) hanem mert én ezt élvezem (más a drogot élvezi én meg a hangos zenét)! :)
És volt már olyan hogy zöld lámpánál megindultam volna ,de megláttam a tükörből a mentő autót és megálltam! (a koncentráció ilyenkor nálam nagyobb mértékben jelenik meg hisz jobban oda kell figyelni) ,na meg olyan is volt hogy rendőr levillogott miközben "zuhogott" a zene a kocsiban! és észrevettem!
nem minden ember egyforma!
(ha csak azt veszem,már eleve a szemed sarkából is észreveszed a tükörből ha valami elkezd erősen villogni... gondolok itt a megkülönböztető jelzésre)!
Persze,ezt el kell viselni!
Én is elviselem (SAJNOS) az emberi hülyeségek határait feszegető tevékenységeket!
Na meg ha zajról van szó: itt lakom a vasúttól 100m-re!
Hallom ahogy a vonat megy/indul/fékez... ennyiből akkor adjak be egy kérelmet hogy,ugyan már engem zavar ez a zaj és tiltsák be erre a vonatokat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!