Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsiban hangos a zene?

Kocsiban hangos a zene?

Figyelt kérdés

Az tény teljesen normális ha valaki úgy közlekedik a kocsijával, hogy a zene olyan hangerőn megy, hogy kb nekem is hangos a bérházból? vagy felkapom rá a fejem

Azért nem büntetnek?

2012. aug. 24. 22:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek a gumival. A kérdező azt firtatja, büntetnek-e érte. Nem tudom, miért lett lehúzva, nem is érdekes, de a jogi alap megvan rá. A gumiszabályok meg a legalkalmasabbak arra, hogy büntetés alapja legyen, ha úgy gondolják valakik, valahol.
2012. aug. 25. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem vannak olyanok akik már hozzászoktak ehhez vezetésközben és ugyanolyan a koncentrációjuk

Én is nagyon hangosan szoktam hallgatni kocsiban a zenét (nem menő csávóskodásért) hanem mert én ezt élvezem (más a drogot élvezi én meg a hangos zenét)! :)

És volt már olyan hogy zöld lámpánál megindultam volna ,de megláttam a tükörből a mentő autót és megálltam! (a koncentráció ilyenkor nálam nagyobb mértékben jelenik meg hisz jobban oda kell figyelni) ,na meg olyan is volt hogy rendőr levillogott miközben "zuhogott" a zene a kocsiban! és észrevettem!

nem minden ember egyforma!

(ha csak azt veszem,már eleve a szemed sarkából is észreveszed a tükörből ha valami elkezd erősen villogni... gondolok itt a megkülönböztető jelzésre)!

2012. aug. 25. 13:33
 13/15 anonim ***** válasza:
57%
szerintem nem, mert erre nincs olyan jogszabály, ami megállapitaná egyértelműen, hogy most ilyen decibel értéket az autó mellett a piros lámpánál mérve, nem léphet túl a hangerő, ráadásul az kicsi is lenne már ott mérve, bennt az autóban zárt térben más tészta, de erre sincsen tudtommal szabály. Sőt, csendháborítás decibelé értéke is olyan érték, hogy az egy az 5. emelett alatt zenebonázó autó nem lép túl, bármennyire is zavaró neked, nincs mit teni meg kell tanuln i együtt élni, és toleránsnak lenni
2012. aug. 26. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
26%
üzenem azoknak a lepontozgatós majmoknak, hogy attól még hogy nem tetszik a válaszom, nincs jogszabály, hiába pontozol le, engem is zavar néha ha itt dübögnek az utcában, de lexarom, elviselem és kész, de ti fortyogjatok a levetekben nyugodtan :D ha ugy könnyebb elviselni ezeket a problémákat
2012. aug. 26. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:
26%

Persze,ezt el kell viselni!

Én is elviselem (SAJNOS) az emberi hülyeségek határait feszegető tevékenységeket!

Na meg ha zajról van szó: itt lakom a vasúttól 100m-re!

Hallom ahogy a vonat megy/indul/fékez... ennyiből akkor adjak be egy kérelmet hogy,ugyan már engem zavar ez a zaj és tiltsák be erre a vonatokat? :D

2012. aug. 26. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!