Mi baja lehet robogómnak? Elektromos.
Vettem rá egy univerz. gyújtáskapcsolót és mikor akksit kötöttem rá és ráfordítottam a kulcsot akkor füstölt a piros és fekete vezeték.Most rákötöttem a régi gyújtáskapcsoló "ajzatot" és sajnos azt vettem észre,hogy semmilyen! elektromos berendezés nem működik(mármint:duda,index,önindító,műszerfal jelzések).A motor elindul,de hiába forgatom a kapcsolót nem áll le a motor.
Most ilyenkor mivan? :)
Szia! Hozzászóltam az előző kérdésedhez is, igazából ismételni tudom magamat: valami félre van kötve.
Az, hogy egy több éves, elég sokat használt és szerelt robogónál milyenek a vezetékek színei nem biztos hogy mérvadó, ahogy a kínaiak által adott bekötési rajz sem biztos hogy a valóságot fedi.
Kérj meg egy ismerőst, minimális elektromos tapasztalattal és egy multiméterrel (de akár próbalámpa + elem kombinációval is) ki lehet keresni hogy mi van elrontva.
(Ezt fogjuk tudni mondani, hiába írod ki a kérdést többször. Ezt távgyógyítani nem lehet.)
Lehet,hogy megvan a hiba:Nem jók az indexek,duda,önindító és nem állítja le a motort a gy kapcsoló..
Ma megnéztem,lehúztam a csatlakozót a fesszabályzóról és anélkül is indult a motor.Lehet,hogy a fesszabályzót kell kicserélni és minden oké?Mert az logikusnak tűnik,hogy a gy.kapcsoló túltöltést kap és ezért olvadnak a kábelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!