Milyen elektromos baja lehet a robogómnak?
50-es robogó.Ha kötök rá akksit és ráadom a gyújtást akkor a poz. és a neg. kábel elkezd füstölni a gyújtáskapcsolónál.Ha viszont nincs akksi akkor tökéletes.Ha minden igaz akkor az indexek csak akksiról működnek,de mivel a füstölés miatt nem tudok rátenni akksit,ezért nem működik az index,duda,és az önindító sem.A lámpák jók.Mi lehet a baja?
Sürgős.
Szerintem valami rövidzár van a kapcsoló környékén, ott felmelegszik a vezeték (vagy vezetékek) és elkezd finoman megolvadni a szigetelés.
De csak szét kéne szedni, átnézni, méregetni egy kicsit és meg lehetne oldani...
Zárlat. Vagy a gyújtáskapcsoló hibás vagy a madzagok vannak rosszul kötve.
Én Pannónia felújításnál jártam így amikor kb 5. szétszedés és összerakás után rosszul raktam össze a gyújtáskapcsolót...
Úgy kötöttem be,ahogy voltak a színek.4 szín-4 kábel.Ennyi!
A többieknek köszönöm.
Kínai gyújtáskapcsoló.Azt hiszem visszaküldöm,ha tudom.
Hát akkor a gyári az nem kapcsol semmit sehova gondolom :)
Meg a positívot és a negatívot se köti össze mint az ami most van neked.
Nem lehet hogy az új megsütötte szépen a vezetékeket?
Amit csak tudsz mérd ki. Mert ha füstöltek akkor elképzelhető az is hogy el is égtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!