Mennyi büntetésre számíthatok ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Ha még nincs meg 2 éves a jogsim és úgy húzok utánfutót és a rendőrök elkapnak mekkora büntetésre lehet számítanom?2012. aug. 22. 19:13
1/13 anonim válasza:
Elveszik a jogositványt meg még pénzbüntetést is kapsz.
3/13 anonim válasza:
Nem veszik el a jogsid, pénzbüntetést se kapsz, csak azt a 2 évet ameddig nem húzhatsz futót megduplázzák.
4/13 anonim válasza:
Rendőrfüggő, nem hiszem, hogy külön fiatal-jogsis utánfutó-húzókra utaznának a zsaruk, ha nagyon kukacoskodnak vagy sokan vannak, talán kapsz egy kis helyszíni bírságot, de az se biztos, hogy kiszúrják, nem ez a legfontosabb törvény.
5/13 anonim válasza:
rendőrtől függ, lehet hogy észre sem veszik, vagy nem foglalkoznak vele úgy.
amúgy én már 1 hetes jogsival is ugyan úgy húztam utánfutót, mint ha több éves jogsim lenne, mostanában is huzom, de félősebb mert már csak egy év és letelik a 2 év.
6/13 A kérdező kommentje:
És tényleg van az a megduplázás amit a 3 mas írt? Mert az nem lenne jó. Ha lenen kis helyszíni bírás az nem gond.
Bár még az is hozzájön hogy egy tengelyes 300kg teherbírású futón 1 tonnát kellene szállítanom szóval az is kicsit rizikós a futó bírja mert volt tesztelve.
2012. aug. 22. 21:58
7/13 anonim válasza:
Hát figyelj, én a helyedben bepróbálnám, csak tényleg legyen minden rendben - világítson minden meg ne füstöljön a kocsi, satöbbi - így nem valószínű, hogy megállítanak. Meg ugye távolságtól is függ, ha 2-3 falura mégy csak vagy max. 100 kilométerre az még beleférhet, de ne akard átszelni az országot utánfutóval.
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódnod. Ha kultúrált kocsival húzol kultúrált futót, akkor nem hiszem, hogy bajod lehet belőle. Én 3napos jogitól fogva külföldön vezettem, soha semmi bajom nem lett belőle!
9/13 anonim válasza:
A rendőr fel fog jelenteni (szabálysértési eljárás keretében), ha elkap. Nincs ilyen, hogy rendőrfüggő..nem értem mik ezek a barom hozzászólások. Engem ahányszor megállítottak mindig megb.tak valamiért. A bírság is minimum 30k lesz..
10/13 anonim válasza:
300kg-os futóval 1 tonnát? :O
fékezett a futó v nem gondolom nem
az úgy elég necces v milyen kocsival akarod?
de ha elkapnak úgy megb@sznak h aztse tod hol áll a fejed
az 1t-vel lehet a b kat-ot is átléped
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!