Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi büntetésre számíthatok...

Mennyi büntetésre számíthatok ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Ha még nincs meg 2 éves a jogsim és úgy húzok utánfutót és a rendőrök elkapnak mekkora büntetésre lehet számítanom?

2012. aug. 22. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Elveszik a jogositványt meg még pénzbüntetést is kapsz.
2012. aug. 22. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Dehogy veszik el.
2012. aug. 22. 19:54
 3/13 anonim ***** válasza:
15%
Nem veszik el a jogsid, pénzbüntetést se kapsz, csak azt a 2 évet ameddig nem húzhatsz futót megduplázzák.
2012. aug. 22. 20:00
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Rendőrfüggő, nem hiszem, hogy külön fiatal-jogsis utánfutó-húzókra utaznának a zsaruk, ha nagyon kukacoskodnak vagy sokan vannak, talán kapsz egy kis helyszíni bírságot, de az se biztos, hogy kiszúrják, nem ez a legfontosabb törvény.
2012. aug. 22. 20:19
 5/13 anonim ***** válasza:

rendőrtől függ, lehet hogy észre sem veszik, vagy nem foglalkoznak vele úgy.

amúgy én már 1 hetes jogsival is ugyan úgy húztam utánfutót, mint ha több éves jogsim lenne, mostanában is huzom, de félősebb mert már csak egy év és letelik a 2 év.

2012. aug. 22. 20:20
 6/13 A kérdező kommentje:

És tényleg van az a megduplázás amit a 3 mas írt? Mert az nem lenne jó. Ha lenen kis helyszíni bírás az nem gond.

Bár még az is hozzájön hogy egy tengelyes 300kg teherbírású futón 1 tonnát kellene szállítanom szóval az is kicsit rizikós a futó bírja mert volt tesztelve.

2012. aug. 22. 21:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, én a helyedben bepróbálnám, csak tényleg legyen minden rendben - világítson minden meg ne füstöljön a kocsi, satöbbi - így nem valószínű, hogy megállítanak. Meg ugye távolságtól is függ, ha 2-3 falura mégy csak vagy max. 100 kilométerre az még beleférhet, de ne akard átszelni az országot utánfutóval.
2012. aug. 22. 22:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell aggódnod. Ha kultúrált kocsival húzol kultúrált futót, akkor nem hiszem, hogy bajod lehet belőle. Én 3napos jogitól fogva külföldön vezettem, soha semmi bajom nem lett belőle!
2012. aug. 23. 00:45
 9/13 anonim ***** válasza:
A rendőr fel fog jelenteni (szabálysértési eljárás keretében), ha elkap. Nincs ilyen, hogy rendőrfüggő..nem értem mik ezek a barom hozzászólások. Engem ahányszor megállítottak mindig megb.tak valamiért. A bírság is minimum 30k lesz..
2012. aug. 23. 12:10
 10/13 anonim ***** válasza:

300kg-os futóval 1 tonnát? :O

fékezett a futó v nem gondolom nem

az úgy elég necces v milyen kocsival akarod?

de ha elkapnak úgy megb@sznak h aztse tod hol áll a fejed

az 1t-vel lehet a b kat-ot is átléped

2012. aug. 23. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!