Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha átmegyek a sárgán, milyen...

Ha átmegyek a sárgán, milyen büntetésre számíthatok? Mennyi idő múlva küldik?

Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem látott rendőr akkor semmit valószínűleg mert mentem már át sárga lámpán véletlenül úgy hogy volt kamera ez kb 3 hónapja volt azóta se kaptam semmit.
2012. márc. 19. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Semmit. Piroson ne menj át. Most még nem hozták be azt a szabálymódosítást,ami bünteti a sárgán való áthaladást..
2012. márc. 19. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Énis mentem már át piroson is. Mintha még exponálás hangot is hallottam volna, de lehet csak beképzeltem.
2012. márc. 19. 20:36
 4/10 WhiteLabel ***** válasza:
Sárga lámpáért nem büntethetnek, és nem is fognak, az egy baromság, akkor ennyi erővel lehet rögtön piros is..
2012. márc. 19. 23:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Elözöeknek : de igen, büntetnek sárga lámpán való áthaladásért is , eddig 50e, áprilistól 100e a tarifa. Kresz ellenes már millió pertársaság alakult emiatt ,de mivel minden ügy egyedi elbirálás alá esik és magyarországon nincs precedensjog ,ha megbüntetnek biróságon igazolhatod,hogy nem tudtál volna megállni .

Jóreggel emberek, Magyarországon vagyunk !!

2012. márc. 20. 10:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Mennyi idő múlva küldik ki a papírt, ha "elkaptak" kb?
2012. márc. 20. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Mivel közigazgatási birság és objektiv felelösség ,ezért Szombathelyről jön a csekk , elméletben 30 napjuk van a határozat kézbesitésére , de sokkal hamarabb meg szokott érkezni (max 2 hét alatt)
2012. márc. 20. 18:34
 8/10 WhiteLabel ***** válasza:
Ha megbüntetnek elég ha írsz egy fellebezést, amiben leírod, miért nem tudtál megállni, ennyi.
2012. márc. 20. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogyha nem tudsz megállni és épp akkor vált sárgára amikor átmész akkor bizony nem kapsz büntetést.Nekem az oktatóm mondta még anno hogy ilyen esetben át lehet menni.
2012. márc. 22. 17:15
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es Az oktatód mondta, a Kreszben ez van leirva és mégis büntetnek miatta
2012. márc. 22. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!