Furjadék* kérdése:
Hol érdemes B kategóriás jogosítványt csináltatni Budapesten?
Figyelt kérdés
Mindenhol ugyanannyiba kerül, szóval inkább a környezetre, szigorúságra gondolok.Ti hol tettétek le?
17 múltam júliusban.Amint megcsináltam a KRESZ vizsgát, elsősegélyt, mehetek vezetni?
2012. aug. 22. 16:15
1/3 anonim válasza:
Az elsősegély előtt is mehetsz. Amúgy a csigajogsinál a legjobb, meg a legolcsóbb.
2/3 anonim válasza:
csiga jogsival kapcs lehet olcsó, de elég régi autókon tanulnak a diákok.
Szerintem nem mindig a legolcsóbb a legjobb. Főleg hogy a fix árhoz még számolj rá kb 30-50 ezer ft-ot plusz, ugyanis most már kötelezően le kell vezetni 580km-ert , amit 30 óra alatt csak az tud, aki már úgy megy az első órára hogy teljesen tud vezetni.
Én a padlógáz autós iskolába csináltam, de nagyon rossz tanárom volt, ( IV. kerület) úgyhogy azt nem ajánlom. De lehet másik kerületben jobb fej oktatók vannak...
3/3 anonim válasza:
nehogy a csigavérhez menj az nagyon rossz autós iskola! Menny inkább az oktánhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!