VW Passatot vagy 5-ös BMW-t olcsóbb fenntartani?
Sziasztok. Úgy 3 milláig nézek autókat. Passat és 5-ös BMW tetszik. 2003-2005 közötti modellekre gondoltam, sedanra. A Passat egy millával olcsóbb, de érdekelne, hogy tapasztalatok alapján mennyibe kerül fenntartani a két kocsit éves szinte. (Benga nélkül persze). Mert ha egyforma az üzemeltetési költség, akkor sztem Bömbi lesz, de ha a fenntartása is drágább, akkor inkább passat.
(Tudom ebbe a pénzbe már akár egy 7-es is beleférne, de azokat horror fenntartani. E mercik meg nem szépek, szal az se játszik)
Köszi a válaszokat, bár jobban örültem volna számoknak.
Ami meg azt illeti, hogy a Passat az 3-as BMW, az talán műszakilag igaz, méretre semmi esetre sem, mert jóval nagyobb.
Köszi, még egyszer.
méretre egy kicsit talán hosszabb de a A4 is 4.7 3as meg 4.5
és mégis egy osztályba játszanak, viszont erőbe az A4 és a passat is (láttam 170hp t is de az sem 184)jóval lemarad a 3astól 5től meg ...
20 centi egy autóban iszonyat sok ám. Anno még az octavia 1-2 közti 5 centit is úgy megéreztem, mintha a 10-szeresére nőtt volna a hátsó tér.
Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz, most utánaolvastam népítéleten a kocsiknak, hát... szidják a bömbiket nagyon, hogy sokat kell rájuk költeni, és hogy bénák a szakszervizek. Némelyik történettől behaltam.
Persze Passatot is szidják, csak nem mindegy, ha egy 3 millás kocsira kell még 2 millát költeni, ha el-elromlik, vagy egy 1,5 millásra egy millát.
Szal jelenleg a Passatnak áll. Meglátjuk.
07:46
A 7-es nem játszik, iszonyat pénz fenntartani. 3 milláért megkapod ugyan (2002-2003-as modellek), de városban 18 litert eszik (a kisebbik mocival, és ez tapasztalat, úgyhogy nekem írhatnak amit akarnak a tesztelők a 14-15 literes fogyasztásról. Lófaxt.), 360k rá egy szett gumi, és ha valami elromlik (márpedig tapasztalataim alapján el fog) 300k alatt nem úszod meg. De inkább fél milla.
Inkább egy jó kis 5-ös bömbi, 3 literes dízel motorral (hiba traktormotor, 4 literrel kevesebbet eszik, mint a benzinesek) és ahogy te is írtad, bőr belsővel, alaposan felextrázva. No egyelőre mindegy, ebből úgyis csak év vége felé lesz valami. Azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!