Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit bénáztatok eleinte...

Mennyit bénáztatok eleinte városba való vezetéskor?

Figyelt kérdés

Ma vezettem először városba. Ezelőtti órákon gyakoroltuk az elindulást, csúsztatott kuplungot, sebességváltást ilyesmi, mind jól ment. Délután már városba mentünk ki, és ott kicsit meg voltam zavarodva még, nehéz volt úgy menni kereszteződéshez, hogy guruljunk kicsit, mégse álljunk meg, meg kereszteződés előtt hogyan váltsak stb..

Mindenki így van ezzel eleinte, vagy csak én érzem magam ennyire felkészületlennek?

2012. aug. 18. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Semennyit, mert előtte vagy 200km-t levezettem , minden létező géppel mentem fater jóvoltából ami egy útépítésnél előfordul. :D

Amúgy normális, idővel belejössz. :)

2012. aug. 18. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
semennyit
2012. aug. 18. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
idő kell ha ugyi vagy 30ora elég lesz , ha nem pénzed bánja majd.
2012. aug. 18. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem megvan már a jogsim, de én is küzdők ne aggódj. Van ismerősöm aki nem küzd, de azért nem, mert fingja nincs a kresz-ről, ő csak megy. Ma vezettem elsőre önállóan forgalomban, felért egy katasztrófával, de idő kérdése és belejövök:D
2012. aug. 18. 20:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Hajrá!:D
2012. aug. 18. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
igaz én még a rutinvizsgás korszakban csináltam a jogsit. 10 óra rutinpálya után lehetett csak kimenni a forgalomba (papíron, de az én oktatóm az így is csinálta) így mikor először vezettem a városban már nagyjából ment a lassú gurulás, váltás stb.. De attól még nagyon ideges voltam az elején.
2012. aug. 18. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!