Milyen autód van és mire cserélnéd le legszivesebben?
Figyelt kérdés
Maradjunk a földön első körben, aztán ha van kedved megírhatod az álomgépet is :)2012. aug. 18. 15:04
11/17 anonim válasza:
Egy régi Renault 4-esem van, most költöttem rá kb. 1300 Eurot. Nagyon szeretem ezt az autót, nem szívesen cserélném le, mert keveset fogyaszt és egyszerű. Viszont mellé vennék egy új Mercedes A-Class-t.
12/17 anonim válasza:
23 éves Wartburg van. Ha tehetném egy 3 ajtós Fiat Stilot vennék, vagy egy új Fiat Bravot. De sajnos a pénz nagy úr.
13/17 anonim válasza:
Skoda Fabia I.
és egy új Skoda Octaviára cserélném. Persze nincs kizárva, hogy valamikor később veszek egy 2011/12-es Octáviát.
14/17 anonim válasza:
Mercedes S osztály.W220.
Olyan jó, hogy nincs autó amire lecserélném. Talán az újabb kiadása, az pedig megfizethetetlen.
15/17 anonim válasza:
renault megane kombim van,lecserélném egy landrover defender-re.remélem jól irtam!
16/17 anonim válasza:
Most egy Volvo S40 van D5-s motorral, meg nem cserelem, de akkor XC90-re cserelem AWD5-ös motorral!
17/17 anonim válasza:
XC-t ne vegyél. Inkább az S80
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!