Hány kilométer után kellett lengéscsillapítót cserélned az autón? Kérlek írj típust is. Nálam: Opel Astra F 85e km
Add el, jobban jársz..
Nekem Egy citroenem van, (102 ezer km) nyáron cserélttettem rajta 110 ért a 4 db lengéscsillapítót, semmi sem változott.
A kocsi oylan mint egy talicska beton, a szemem előtt rakták be a vadiúj monroe gátlókat..
Ha a rugók felkeményednek, meg a szilentek beállnak, vége a rugózásnak
A kocsim 7 éves és 82 ezer km rel vettem.
Szorul a kuplung, elszaródott a katalizátor, a hátsó tengely tropa le van ülve, városban zabál vagy 10 litert,
Az elektromos rendszere katasztrófa, égnek ki a muszerfalban a lámpák egymás után meg a többi fogyasztó is állandó cserés..
A kocsi majd szét esik pedig csak 2 éve van nálam és nem hajottam semmit..
Amit kellett cseréltem rajta de egy rakás sz@r az egész!!!
Az opel se jobb ahogy a szerkezetét néztem.
Már bánom hogy nem SEAT ot vettem..
asszem 48 ezer az komplett szett, plusz szerelés.
maszehoz vidd, ne márkaszervizbe.
ha pesti vagy keresd a gazsó kreatív bt-t csepelen, ők jók.
06/1-420-3316
Kedves 2009-12-09 11:19!
A mi 97-es Astra-kat 8 évesen 33000 Km-rel vettük. Az előző tulaj cégautóval járt, ez meg otthon állt. Néha mentek vele kirándulni. Most 64000 Km van benne, sajnos mi se használjuk gyakran. Nagyon megbízható, eddig semmi nagyobb gond nem volt vele. Gond nélkül megjártuk vele 2X Horvátországot, 1X Görögországot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!