Kova 55 kérdése:
Ilyen kocsit akarok venni, vélemények róla?
2012. aug. 17. 22:39
1/17 A kérdező kommentje:
mi az a 16V? Mit befolyásol?
2012. aug. 17. 22:40
2/17 dev dam válasza:
Szép szép ,de csak német autót vennék.
3/17 anonim válasza:
Ha ezt nem tudod, akkor szerintem regéld el egy kicsit autókhoz jobban értő ismerősödnek, hogy mire kell az autó. Hagyd, hogy ő ajánljon egyet inkább, ne lövöldözz "vaktában". A 16V arra utal, hogy 16 szelepes a motorja ennek az autónak. (v=valve=szelep, angolul)
4/17 A kérdező kommentje:
Nem arra kell,hogy 1 hónapba egyszer menjek vele.Sok autózás miatt gondoltam dízelre!! Sztetek?
2012. aug. 17. 22:44
5/17 anonim válasza:
Sok járkálásra, melósautónak ennél jóval olcsóbban jóval megbízhatóbb autót is tudsz venni.
De olvashatsz erről a típusról rengeteg tapasztalatot szerintem a totalcar népítélet oldalán. Ott azok osztják meg a tapasztalatokat, akik használtak ilyen gépet.
Az, hogy ez amit kinéztél megéri-e az árát, állapottól függ. Menj el néz(es)d meg.
6/17 anonim válasza:
Nagyon szép kocsi és egy élmény vezetni, de csak akkor vágj bele ha nem sajnálsz "törődni" vele, ha jó állapotút veszel és szépen karban tartod akkor azt meghálálja.
8/17 A kérdező kommentje:
A törődéssel nem lesz gond!!
2012. aug. 17. 23:11
9/17 anonim válasza:
"Szép szép ,de csak német autót vennék."
Ezen most elgondolkodtam, hogy mire gondoltál, mert ebben a kategóriában a VW Passat egy pénztemető, a BMW/Audi/Mercedes trió sokkal drágább - egyedül talán a Vectra jöhet szóba, de az meg közel nincs olyan jól felszerelt és erős mint a 156. Szóval milyen németet is vennél te?
10/17 anonim válasza:
100%-ban egyetértek a 6. válaszolóval. Ez az autó igényli a törődést (mint minden más ilyen kategóriájú autó) de ha jól karban van tartva nem okoz csalódást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!