Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi 80-as vélemény?

Audi 80-as vélemény?

Figyelt kérdés

Fontolóra vettük hogy veszünk egy audi 80-ast..1.8as benzines 1990-es..

Tapasztalatok róla? vélemények?

2012. aug. 15. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 1.6-os td van. Nagyon jó autó, minimális fogyasztással (5l) 1.8-asnak se sokkal több. Jól össze van rakva, megy is ha kell. A hátránya az, hogy nagyon szar szilenteket gyártanak bele, ezt nekünk évente 2X is ki kell cserélni, de viszont ha azt beszámítod, hogy jól is megy meg nem is fogyaszt sokat és még kinéz is valahogy bőven megéri. Én ha vennék biztos fehér színűt választanék, mert a miénk fekete és nyáron meg lehet benn halni.
2012. aug. 15. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Takarékos, nagy autó. Egy ennyire öreg autónak persze vannak hibái, viszont az alkatrészek árai sem annyira húzósak.

Családi autónak tökéletes, mert sok a hely benne, keveset fogyaszt, ha karban van tartva, akkor megbízható. Nem száguldásra tervezték, viszont autópályára is fel lehet hajtani vele.

2012. aug. 15. 16:56
 3/4 FarkasTappancs válasza:
97%

Nekem is ilyenem van (hengerenkénti befecskendezés), és csak ajánlani tudom! Tavasszal megmentette az életünket... Belénk jött hátulról egy kisteher a pirosnál fék nélkül. Mind az öten kiszálltunk az ajtón(!) majd a papírozás után hazagurultam(!) vele (Swiftesek ne próbálják ki). Csúnyán tört, de jó a kasztnisom.

Egyébként, ha nem lett megnyomva, akkor nem rohad a kasztni, kis odafigyeléssel a motor rendben van, az alkatrész pedig nem drága (óvakodj a ratyi utángyártottól).

A miénk 12 litert evett amikor megvettük, de megfelelő gyertya, légszűrő és beállítás mellett 7-8-nál megáll a fogyasztás. Ha nem nyúzom, akkor kevesebbel is beéri, viszont ha nagyon kergeted, maga után rántja a benzinkutat;) Kényelmes, élmény vezetni, hely van dögivel és még szép is! Nagyon szeretem!

A vásárláshoz azért vigyetek "írástudó" embert, mert sok lealázott példány van a piacon, és érdemes elolvasni a totalcar öreg autós cikkét.

Sok balesetmentes kilométert kívánok hozzá!

2012. aug. 16. 17:09
 4/4 anonim válasza:
Nekem 1,6 szívó diesel van,valamikor turbós volt de rosszalkodott a turbója. 14 éve van nálunk a kocsi utánfutót gyakran húz, nem kis súllyal. Erdőbe fát, kaptárakat mivel méhészkedünk! Simán vitte terepen Igénytelen 4-5 literes fogyasztás mellett!
2014. okt. 11. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!