Miért nem indul az autó?
Figyelt kérdés
A kocsiban a régi benzinpumpa lett kicserélve mert nem nyomta fel a benzint, majd a csere után elindult, többszöri próbálkozás után is. Aztán amikor ismét elakartam indítani már ugyanúgy képtelen volt a beindulásra. Motorba felmegy a benzin, inditózásnál spriccol a benzincsőből az üzemanyag. Valami tipp?2012. aug. 3. 18:13
1/7 anonim válasza:
Amit még én megnéznék:
-gyújtáselosztó
-gyújtókábel (+a csatlakozói a gyertyánál)
-gyertya
Ez csak így elsőre.
2/7 A kérdező kommentje:
gyújtáselosztó csere megvolt, gyertyák jók, + mindegyik ad szikrát de a hiba továbbra is fennáll. :/
2012. aug. 3. 18:57
3/7 A kérdező kommentje:
lehet a hiba az, hogy az üzemanyag relé nem engedi át a benzint? vagy igy ha spriccol a benzincső a motornál ha leveszem akkor a relé nem lehet a probléma?
2012. aug. 3. 18:59
4/7 anonim válasza:
Hondám csinált ilyet, beindult, majd elhalkult. A főrelé cseréje megoldotta a gondot.
5/7 A kérdező kommentje:
itt az a baj, hogy délután a kicserélt benzinpumpával be tudtam indítani vagy 5x egymás után, azóta nem akar megszólalni :(
2012. aug. 3. 19:27
6/7 anonim válasza:
A sok próbálkozás után " csöpög " a benzin a gyertyákról. Megoldás : másik szett száraz gyertya ! Remélem sikerül !
7/7 A kérdező kommentje:
kicserélt gyertyákkal sem jutottam előrébb:/ esetleg nyomásszabályozó hiba lehet? vagy valamilyen elektromos hiba? vagy vitessem szervizbe aztán reménykedjek h nem kopasztanak meg teljesen
2012. aug. 4. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!