Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mi a baj? Opel B...

Szerintetek mi a baj? Opel B Vectra Caravan. Tegnap elindultunk vele, mikor kb200m után volt 1 tompa műanyagos (? ) koppanás, utána elgyengült az autó, kuplung kinyom, motor darabosan jár (mintha kihagyna egy henger), kocsi leállít. Azóta nem indul.

Figyelt kérdés

Az önindító szépen hajt, csak nem röffen be. Az egyik vákuum (? ) szörcsög, a többi nem. Ja, és olyat csinált néha, hogy kigyulladt egy sárga lámpa (katalizátor visszajelző? ), erőtlenné vált a motor. Leállítás után kialudt, és jól ment. Tegnap is világított. Mi lehet ez?! 1999-es évjáratú,2. 0 diesel.301178km van benne elvileg. (Használtan vettük. )

Köszönöm a segítséget!

2012. jún. 18. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Kipufogó nem szelel sehol?
2012. jún. 18. 12:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem. De mikor indítanánk, akkor kipufogó füst sincs.
2012. jún. 18. 13:00
 3/9 pagan ***** válasza:
nagy valószínűséggel összeomlott a katalizátorban a kerámia berakás,nálam akkor volt ez,nem csináltam belőle problémát,kataliztátor le,egy cső a helyére és go:)
2012. jún. 18. 13:09
 4/9 pagan ***** válasza:
ja és azért nincs füst mert eltömíti a gáz útját a rossz katalizátor,ezért fullad le a járgány,vagy el sem indul
2012. jún. 18. 13:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem. Remélem, hogy mégsem ez a baja, mert sajnos erre nincs most több mint 100eftunk. :(
2012. jún. 18. 13:32
 6/9 pagan ***** válasza:
egy csövet berakni a helyére nem drága:D,nekem háromezer huf volt ami a munkadíja a hegesztőnek,még adott egy használt rezócsövet is csak úgy,de előbb bizonyosodj meg róla hogy jól tippeltem e
2012. jún. 18. 13:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Végül is ideiglenes megoldásnak jó! :) Beszéltünk a szerelővel telón, ő az adagolóra tippelt így látatlanban... :S Holnap de átjön, és megnézi. Köszönöm nektek!
2012. jún. 18. 17:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Eljött a szerelő, az adagoló a baj. 100eft fölött lesz a javítás. :(
2012. jún. 19. 10:57
 9/9 anonim válasza:
Látom már megvan a probléma. Ha hamarabb látom megmondom h ez adagoló. CsaK AZÉRT mert ilyen kocsim nekem is volt :) hasonló hibával:)
2012. aug. 4. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!