Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cross motort beinditani,...

Cross motort beinditani, gyorsítani, fékezni és sebességetváltani hogy kell? kuplung van rajta? és akk azt hogy?

Figyelt kérdés

2012. jún. 17. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Berúgod.

Húzod a gázt.

Húzod a féket. Esetleg a kuplungot is.

Van.

Mit hogy?

Ugyanúgy működik mint bármelyik váltós motor, de a kérdésedből az jön le hogy még életedben nem ültél motoron.

2012. jún. 17. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát igen.Ha már ilyet kérdezel akkor szerintem előbb valami kisebb motoron kéne próbálkozni, ami nem olyan harapós mint egy cross.
2012. jún. 17. 13:42
 3/11 A kérdező kommentje:
hol rúgom be és hol húzom a féket,gázt, kuplungot?
2012. jún. 17. 14:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Berugókar.

Jobb oldali kar a kormányon első fék, jobb láb hátsó fék.

Bal oldali kar a kormányon.

A sebességekről meg ne is beszéljünk.

De ha ilyen alapvető problémáid vannak akkor jobban teszed ha NEM ülsz motorra, az nagyon minimális alapokkal sem vagy tisztában. Nem fikázlak, de ha így ráülsz egy erősebb gépre rövid úton az ügyeleten találod magad. Vagy jó esetben az árok fenekén.

2012. jún. 17. 14:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja, a gázmarkolat kimaradt, a jobb kezeddel tekergeted a kormányt.
2012. jún. 17. 14:48
 6/11 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom. de ezeket az alapokat honnan a rákból tudnám mexerezni?
2012. jún. 17. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Keress valakit akinek van tapasztalata és kérd meg hogy magyarázza el, keress oktatóvideót, vagy kérdezz meg minket. :)

Ha azzal kezded hogy ilyen bajod van akkor részletesebb válaszokat adok. :) Estére tolok majd egy leírást, most dolgom van.

2012. jún. 17. 15:11
 8/11 A kérdező kommentje:

a berugokar az ugye az a cucc amivel az emberke itt a vidi elején ügyeskedik:

http://www.youtube.com/watch?v=94sRn_zHZTQ

2012. jún. 17. 15:29
 9/11 A kérdező kommentje:

Leírásért nagyon hálás lennék.:)

Van nekem amugy motoros haverom, egyszer is megmutogatott pár alkatrészt (blokk, főtengely, karbi, fék, inditás stb) csak nem voltam benne biztos , h a crossgépeken is minden pont ugy van e mint az ő simsonján. Am azóta fűzöm őt h hadd mehessek már pár kört a szimójával, de ahogy észreveszem mostanában egyre jobban lekoptat. Mindig "majd legközelebb", ha átmennék hozzá akkor meg "nincs otthon, ha utcán látom akk meg nem köszön. Ugyhogy ennyi. Gondoltam ha így nem tudok gyakorlatot szerezni akk majd szerzek a gyakorikérdéseken...

2012. jún. 17. 16:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen az a berúgókar. Csak nehogy úgy járj mint a csóka a videóban. Ja és igen, minden ott van rajta mint egy Simsonon. De azért más kategória. Húzol neki egy csutka gázt már hanyatt is vágott.
2012. jún. 17. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!