Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire lenne kifizetődő?

Mennyire lenne kifizetődő?

Figyelt kérdés
Helló! Lassan kocsivásárlás előtt állok, és ami ki lett szemelve egy 95-96-os évjáratú Audi A4 600 ezer forintig. Első autó lenne, nem felhúzni kell, hanem azért mert tetszik és szerintem szép autó, meg inkább többet állna mint menne mert egy 1.6-os benzines gépet egy 18 évesnek fenntartani elég nehéz lenne. Alkalmanként használnám csak. Kérdésem az lenne, hogy ebben az árkategóriába, egy ilyen régebbi típusú Audit érdemes megvenni? Ha nem akkor Audi 80 lesz. :)

2012. aug. 13. 09:50
 1/5 Antimod ***** válasza:
51%

Alaposan nézz utána, ne rozsdásodjon, és ha teheted, mindenképpen nézesd át szerelő ismerőssel, jó lenne műhelyben.

Sajnos ebben a kategóriában pláne sok az átverés.

2012. aug. 13. 10:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze, mindenképpen szerelővel/szakértővel mennék vásárolni. Ha még potyára is megyünk el kocsit nézni, mert rossz az autó, még úgy is megéri kifizetni a szerelőt minthogy megveszem, és az árának a kétszeresét kell, hogy ráköltsek. Ha meg Audi 80-t vennék, az 100%, hogy jó vétel lenne, mert a családba is egy 1.6-os td van és ismerjük rendesen a típust.
2012. aug. 13. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Jól járhatsz egy A4-el, a futómű említhető kényesebbnek az átlagnál, de ha ritkán nyúzod akkor az ebből fakadó javítgatások nem fognak szíven ütni. A 80-as meg legendásan jó. Persze az A4 se sokkal rosszabb.
2012. aug. 16. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
ha nem munkába járásra kell, és nem megy állandóan, akkor simán jó lehet szerintem
2012. aug. 16. 11:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha valakinek még hozzáfűzni valója lenne a kérdéshez írjon nyugodtam!
2012. aug. 16. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!