Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Létezik-e, illetve van-e...

Létezik-e, illetve van-e jelenleg olyan munka, amit diák is végezhet interneten, és persze valóban kifizetődő, és biztos pénzt ígérnek?

Figyelt kérdés

Diák vagyok (elmúltam 18) és szeretnék a havi "vagyonomat" kicsit megtoldani pár ezressel.

Van-e mód erre a lehetőségre, hogy pénzt keressek interneten?

Eddig rengeteg munkát ígérő weblapon jártam, de mind átverés! Fizetni meg nem fogok, tehát olyan kéne, amit ingyen eltudok kezdeni, és ők fizetnek és nem én!

Rengeteg olyan munkát ígérő emailok jönnek, amik fút-fát ígérnek, de látszik, hogy átverés mert vagy 10 emailt küldenek, hogy beleéld magad, elhidd a dolgot, majd a végén kiderül, hogy könyvet kell venni, tőkét kell befizetni és stb. Na most ez mind átverés!

Tehát ismét felteszem a kérdést: Van aki tud egy diáknak megfelelő munkát, amit ingyen csinálhatok otthoni internettel rendelkező gépemen, és ami valóban kifizetődő?

2012. máj. 10. 22:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Nincs. Se diáknak, se másnak.

Valós munka csak végzettséggel van, s ott ahol egy valódi cég keres munkatársat, s az a munkatárs otthonról is tud dolgozni!

De amit internetes munkának hirdetnek az mind kamu.

2012. máj. 11. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!