2T Trabant nehezen pörög fel. Mit nézzek meg rajt először?
Figyelt kérdés
Tudom okozhatja karburátor dugulás/állítás, kipufogó lerakódás stb.., csak nemtudom először mit érdemes rajt megnézni? Nincs kedvem potyára szétszedni a karbit.2012. aug. 14. 18:27
1/9 anonim válasza:
ha nincs kedved szerelni akkor csak a hőtővíz szintet
2/9 A kérdező kommentje:
hűtővizet, igeen? jobbat nemtudtál volna kitalálni? pf nem az a bajom hogy nincs kedvem szerelni hanem kellett volna ötlet, aminél fogva elindulhattam volna.
2012. aug. 14. 19:27
3/9 A kérdező kommentje:
gondoltam, hogy más is találkozott már ilyennel, és tudna 1-2 tippel szolgálni
2012. aug. 14. 19:28
4/9 anonim válasza:
Tudni kéne,mióta sz ar.
Egyik pillanatról a másikra kezdte,vagy egyre sz arabb lett?
Nézd meg a légszűrőt,a szivatóbowdent,de akár még az is lehet hogy csak egy henger megy...
5/9 anonim válasza:
Légszűrőt nézd. Dobd ki ne nézd.. Tegyél bele újat!
6/9 A kérdező kommentje:
Biztos hogy a légszűrő? Mert amikor néztem akkor tiszta volt pár hónapja. A gond meg már évek óta fent áll.
2012. aug. 15. 23:52
7/9 A kérdező kommentje:
kipufogó kiégetés esetleg?
2012. aug. 15. 23:52
8/9 anonim válasza:
Vastag oszlopos trabi? Mert akkor már az újabb karburátor van rajta.
Szerezz be egy régi típusú karbit,menni fog mint a mérgezett egér:-)
9/9 A kérdező kommentje:
Fogalmamsincs hogy milyen oszlopos, mivel egy egyedi vázba van beépítve a motor :D Traktorként van használva:)
2012. aug. 16. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!