Lehetne-e egy trabant alvárza, motorra, futóműre és kormányműre egyedi kaszni húzni, úgy hogy a jármű bekerülhessen az L7e kategóriába, és vezethessem?
Avagy mi kell ahhoz hogy jóváhagyottan kocsikázhassak egy ilyen járgánnyal?
-400kg max. üres súly
Ha utánanézel és megtudod mennyibe kerülnek a hivatalos átalakításokhoz tartozó engedélyek díjai, akkor egyből meg fogod magadat gondolni.. :/
L7e az a mopedautó kategória, ugye? Ahhoz nem B kat. jogsi kell? Vagy mi a célod az átalakítással?
Szia! Szép cél, meg kell mondjam. Meg azt is, hogy szerintem nagyon nagy fába vágod a fejszédet ha belekezdesz.
Az L7e kategória szerintem felejtős, mert a járműjelleg változna meg (ha jól értelmeztem a mindenféle rendeleteket és hivatalos szakzsargont). Mindenesetre itt is van egy leírás:
Egyébként az NKH az illetékes, tőlük tudnál kérdezni.
Itt a díjtáblázatuk is:
Mellesleg az átalakításokhoz 2 példányban műszaki tervdokumentációt is kérnek, amit adott végzettségű mérnöknek kell csinálnia, legalábbis aláírnia...
Szerintem a legügyesebb egy P rendszám lenne, az a legkisebb hercehurca.
Ahogy itt olvasom, egy átalakítási engedély fog kelleni ami 11 ezer körül van.
"A gépkocsi alvázszámát megváltoztató átalakításához csak gyári új alváz, karosszéria, illetőleg alvázszámot viselő szerkezeti elem használható fel. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!