Milyen autót vegyek? (LENT)
Figyelt kérdés
max. 700 ezer lenne rá,5 ajtós,nem kombi,nagyrészt városi használatra, de 2-3 hetente egy 100 km-es táv is lehetséges, városban ne fogyasszon többet 7-8 liternél,
BMW,AUDI-t NE (mert errefelé ilyen kocsija csak a cigányoknak van és nem akarom hogy...)
linkek is jöhetnek
17/f
2012. aug. 13. 18:20
1/10 anonim válasza:
Trabi. egy egyszerű kétütemű trabi.
2/10 anonim válasza:
Lancia Dedra! Ennyi pénzből kettőt is vehetsz!
3/10 anonim válasza:
hát 700 ezerért már nagyon fullos trabit kapsz. :)
4/10 anonim válasza:
Én a helyedben mindenképpen valami régi japánt néznék, Nissan Almera, régi Corolla, egyetleg valami régi Honda vagy Mazda...azok még bírják a gyűrődést! Esetleg régi Astra vagy Golf!
6/10 anonim válasza:
Én pont tegnap láttam a helyi autóvásárban 600-700e-ért egész pofás G Astrákat. Én valószínű ilyet vennék, ha ennyiért akarnék autót venni.
8/10 anonim válasza:
Nézz körül Skoda Fabia, vagy Octavia téren, ennyiért már talán ki tudsz fogni jó állapotút ha szerencsés vagy.
9/10 anonim válasza:
Toyota Carina: [link]
Citroen Xantia: [link]
Ford Mondeo: [link]
Volvo 460: [link]
Mitsubishi Lancer: [link]
Peugeot 405: [link]
Honda Accord: [link]
Ha max. 700 ezred van rá, kalkuláld bele az átírást, olajokat és folyadékokat, állapotfelmérést, de sok esetben új téli/nyári gumival is kell számolni, van ahol meg egész alkatrészcsere-hegyek is előfordulnak, egy 100-ast minenképp tegyél félre, de ha olcsóbban veszel autót azzal csak te jársz jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!