Milyen drága, elegáns autót vegyek?
Figyelt kérdés
Ügyvéd vagyok. Szeretnék új autót venni, ami illik a státuszomhoz, a munkámhoz. Az elegancia fő szempont lenne. Természetesen a teljesítmény is fontos.2012. aug. 10. 12:03
1/17 anonim válasza:
Végy egy fekete Porsche Panamera-t, vagy S Mercedes-t.
2/17 intrepid válasza:
Rolls Rolls. Ahhoz viszont parádés kocsis is kell, most nincs melóm, keress. Ha neked nem jön be a rolls, akkor ott a WV Phaeton, Mercedesek, (bár én nem csípem őket), vagy járjál biciklivel, és mondjad azt, hogy ez a hobbid.
3/17 anonim válasza:
fake kérdés... egy felnőtt jó kereső ember nem itt agyagl.. kockalada!
4/17 anonim válasza:
Egy "egyszerű" Audi, BMW mért nem felel meg?
5/17 anonim válasza:
"Szeretnék új autót venni, ami illik a státuszomhoz, a munkámhoz."
Olyan autót vegyél, ami a tudásodhoz illik, ha már itt kérdezed meg, mit vegyél.
Amúgy szerintem is fake.
6/17 anonim válasza:
Vegyél egy Bugatti Veyront, húzasd ki, és csavarodj fel vele egy fára. Nem szeretem az ilyen felvágós embereket. Amennyiben nem fake a kérdés persze.
7/17 anonim válasza:
Ha valami drága és elegáns kell, de még ezen fellül jól is menjen akkor én valami Audit ajánlanék az új S6 vagy S8 például. Ugyanis ebben a kategóriában (szerintem máshol is, de itt többszörösen bizonyított) az Audi messze veri a vetélytársait.
8/17 anonim válasza:
Én ha megtehetném, még akkor is ha komoly felelőségteljes ember benyomását is kellene keltenem se vennék ilyen autót. Inkább egy vörös evo, vagy inkább egy musztáng. Akinek nem tetszik bekaphatja!
9/17 anonim válasza:
Trabant. Ha motorozni is szeretnél Babetta.
10/17 anonim válasza:
Pénz van, fantázia nincs.
Az Audi-Bmw-Mercedes hár,asból biztos találsz megfelelőt.
OFF: a musztáng az ez: [link]
Az autó az Mustang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!