Hol tudok szép, nem túl drága elegáns ruhák (/koktélruhák) közül válogatni? Milyen boltot ajánlanátok? Sürgőős!
Péntekre kéne nekem egy elegáns ruha, ami színházba megfelelő, estélyekre - de nem túlzottan.
Akár máshova is felvehető legyen.
De ez már nem olyan fontos szempont. Ruha kell, ami szép és 15.000 alatt van lehetőleg.
Köszönöm! :)
Uhh, azt hiszem a Westendben van egy olyan bolt, ahol kifejezetten ilyen ruhákat árulnak, de sajnos fogalmam sincs arról, hogy milyen árban vannak.:/
Mindig a kirakat túloldaláról csodáltam őket.:)
Szerintem "báli szezonban" bármelyik butikban találhatsz olyat, ami megfelel az elképzeléseidnek, és a legtöbb plázában is van ilyen üzlet.
Az elegánsabb, nem épp "tinidivatot" árusító márkák közt biztos találsz: Van Graaf, Marks and Spencer, C&A.
Sok plázában van ilyen butik, az Allée-ben egész biztos.
Az árakat most nem vágom fejből, de mindig ki lehet fogni egy-egy leárazást.
Kedves kérdező!
Feltétlenül nézz meg néhány turkálót!
Én pl. 1790 Ft-ért túrtam egy gyönyörű ruhát...ha lett volna több pénzem,akár 10 ezret is kiadtam volna érte...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!