Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi ilyenkor a teendő, ha...

Mi ilyenkor a teendő, ha találtam egy autókulcscsomót?

Figyelt kérdés

Ma délben a margit híd pesti hídfőnél az aluljáróban találtam egy kulcscsomót,4 sluszkulcs és 6 egyéb kisebb kulcsok is voltak rajta. Valaki megszívta hogy elhagyta.A sluszkulcson az egyik suzuki van ráírva,a másik opel,a többin semmi nincs.

Hová tegyem,esetleg ,ha a postán leadom ,nade az életbe nem tudják ott se meg,hogy ki hagyta el.Ha a gazda nem keresi ott ahová leadnám sosem tuják hogy hova valóa kulcs.

Szerintem holnap oda vissza lelököm ahol volt.

Esetleg mégvalami ötlet?

2012. aug. 13. 16:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Tedd ki fb-re, hogy osszák meg, plakátolj, sündőrségen kérdezd meg, hogy vki nem érdeklődött-e.
2012. aug. 13. 16:49
 2/10 anonim válasza:
Nehogy már elvidd és eldob te...A gazdája bizonyára nagyon hálás lenne érte ha visszakapná.És amint az előttem szóló is említette,csinálj egy fotót róla tedd fel FB-ra és adj leírást hogy hol találtad,mikor és kérd meg hogy osszák meg a képet.
2012. aug. 13. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom biztosan, csak tippelek, de talán egy autószalonban is tudnak segíteni. Pl. egy Opel szalonban. De ne hagyd ott a kulcsot, csak kérdezd meg, tudnák-e azonosítani és értesíteni a tulajt a kulcs alapján.
2012. aug. 13. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha felteszed fészukbra és megosztod a fotóját 5ezer helyen, lesz szerintem legalább 200 jelentkező...

RENDŐRSÉG.

2012. aug. 13. 17:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, és akkor annak adod oda, akinek indul vele az autója.
2012. aug. 13. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem fog többszáz embert meglátogatni, hogy kipróbálják a kulcsot. A rendőrség jó ötlet, feltéve, hogy nem dobják be egy nagy dobozba, mondván, hogy van fontosabb dolguk is. :)

Én elsőként egy Opel szalonba mennék el, ha az nem segít, akkor rendőrség.

2012. aug. 13. 17:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Oké, nem fogja mindet meglátogatni, de hogyan fogja eldönteni, hogy valójában kié?

Szerintem: szólsz a rendőrségnek, leadod ott a kulcsokat ÉS megosztod fészbukon. Szerintem a rendőrség is támogatja a megosztást, de legalább tudjanak a dologról. És akkor az, akié, menjen be érte a kerületi rendőrségre.

2012. aug. 13. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:

"Szerintem: szólsz a rendőrségnek, leadod ott a kulcsokat ÉS megosztod fészbukon."

Igen, ez is egy jó ötlet.

2012. aug. 13. 17:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Márkaszervízben be tudják elvileg azonosítani a kulcsokat, és megkeresik a tulajt. Ott add le a kulcsokat. Rendőrség nem igazán tud vele mit kezdeni szerintem.
2012. aug. 13. 17:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Ki@aszott nagy bunkóság elvinni a kulcsot, a gazdája keresni fogja, minden létező helyet, ahol aznap járt. Én is így jártam tegnap Agárdon a parkban, még ott észre vettem, de már nem volt meg, kétszer körbejártam.(szerencsére jöttek értem a pótkulccsal)
2020. márc. 13. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!