Romet beindítása. Hogyan?
Nem használtam még Rometet, de szinte minden kétüteműnél ugyanaz az indítás.
Én úgy szoktam beindítani a hideg motort, hogy benzincsapot megnyitom, szivatót ráhúzom, gyújtás nélkül finoman rárúgok kettőt, utána gyújtás és megy is. Eközben a gázt nem kell tekergetni.
Meleg blokknál szivató nélkül elsőre illik indulnia, esetleg minimális gázzal.
Motorja válogatja. A Simsonomnál nem szoktam gázt húzni, a Verhovinánál viszont igen. Találtam videót is: Ez egy motorbontó videója, de egész jól elmagyarázzák benne hogy hogy kell beindítani: http://www.youtube.com/watch?v=tAxYB8P88h0
Nézd meg. Ez alapján mennie kell. Ja és üresben kell berúgni.
Volt romettem szóval tudom milyen dolog :)
Van a karbin egy úgynevezett úsztató.Egy kiálló pecek amit lelehet nyomni.Nos azt nyomva tartod amíg folyik a benzin.
A gyújtást kapcsolót elfordítod valamelyik irányba.a lényeg,hogy ne középső állásban legyen(már ha be van kötve,a motor indul ha nincs rákötve kapcsoló)
Majd üresben rá rúgsz.Ha jól be van állítva akkor indulnia kéne.Ha nem indul rá rúgsz még 1x.Ha így sem akkor húzol neki egy kis gázt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!