Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kis,3-400 fős faluban lehet...

Kis,3-400 fős faluban lehet érvényesülni Romett-el, ahol mindenkinek Simsonja és Babettája van?

Figyelt kérdés

2012. júl. 20. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Romet-Babetta-Riga-Komár egy kategória.
2012. júl. 20. 12:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Érvényesülni? Hát talán lalibácsi traktorját meg tudod előzni a lejtőn, csak nézz a tükörbe nehogy lendületből átmenjen rajtad egy autó.
2012. júl. 20. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor lennél a legmenőbb, ha te inkább gyalog járnál, s nem ilyen vackokkal égetnéd magad!
2012. júl. 20. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
vegyél inkább egy 600 köbcentis krosszt papírok nélkül kis faluban úgy a menő
2012. júl. 20. 12:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Vackok?! Neked gondolom valami vackod volt, ha volt egyáltalán, sosem tartottad karban és azért nincs jó véleményed róluk.
2012. júl. 20. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Én inkább biciklivel jártam és nem akartam valami régi szutyok motort, hogy én legyek a falu bikája. Akik az alapján néznek rád, hogy mid van, azok között ne próbálj érvényesülni, hanem messziről kerüld el! Egyébként én is azt mondom, hogy végy valami jó kis motort, papirok nélkül. Nem cseszegetni akarlak, csak ne mindig az érvényesülés legyen a fő szempont. Magad és a családod miatt kövess el dolgokat, s ne azért h ilyen holmi simsonos, meg babettás legények bevegyenek a klubba!
2012. júl. 20. 12:59
 7/9 waland ***** válasza:
Minden rosszindulat nélkül, ahol Babettával lehet érvényesülni, ott Romettel is. De az már régen rossz, ha valahol ez alapján szűrnek.
2012. júl. 20. 18:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem égetném magam ilyen szutykokkal. Egykor még volt simsonom de ma már robogóm van és ennél lejjebb nem adom.
2012. júl. 20. 20:10
 9/9 simsonos3 ***** válasza:
Hát, kinek mi a "lejjebb" adás... Én speciel sose vennék robogót, mert nem tetszik és ráadásul már csomó csaj azzal van és nekem már az csajos, meg hiányozna a váltó. De ez egyéni vélemény, természetesen ízlések és pofonok!
2012. júl. 21. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!