Romet kadet motorom, azt csinálja hogy hidegen tök jól indul meg szépen megy és amint melegszik egy kicsit, egyből dadog először majd később meg is áll, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Körülbelül egyenes úton olyan fél km után csinálja, hegynek felfelé erőltetve, olyan 250 300 méter után kezdi el és utána használhatatlan lesz. Ha valakinek van valami tippje légyszi írjátok le köszönöm.2012. jún. 3. 00:46
1/8 anonim válasza:
Sokat kaphat, olyan, mintha a szívató beragadt volna vagy a szint túl magas lenne.
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a gyertya hőértéke nem jó!
3/8 anonim válasza:
Jaja,szerintem is gyertya nekem is volt ilyen
4/8 A kérdező kommentje:
kipróbáltam másik gyertyát azzal is ezt csinálja. szivató nincs beragadva. Gyújtás nem lehet valami probléma ?
2012. jún. 3. 14:41
6/8 A kérdező kommentje:
van, karbi most lett amúgy is kitakarítva
2012. jún. 3. 19:06
7/8 A kérdező kommentje:
amugy a karbit hogyan kll beállítani, itt a gyári adatokra gondolok, hogy a levegőcsavart meg az alapjárati csavart, menniyre kell betekerni. Meg amugy a levegő csavaron folyik ki a benzin gondolom ez sem tul jó dolog.
2012. jún. 3. 19:09
8/8 anonim válasza:
Sokaknak gyógyult már meg a motoruk ilyen bajból:
Valószínüleg az úszó tűszelepe nem zár rendesen, ezért nagyon dús a keverék!
(Ez magyarázza, hogy hideg motornál indul:kicsapódik a benzin egy része, de melegnél már nem, és kevés hozzá a levegő)
Ha ezzel nincs gond, akkor az üresjárati fúvókát nézdd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!