Behorpadhat a Ford Focus teteje, ha ráülök?
a szerény 85 kilómmal szeretném kivitelezni ezt a mutatványt, és nem, nem rendőrautón, hanem sajáton, egy poénos fotó kedvéért. :)
esetleg netán valakinek valami tapasztalat? :D
köszi
igazából ez egy 2003as c-max.
köszönöm a kicsit kedvesebb hangvételű válaszokat, nem az a bajom, h most leromboltátok az egómat, hanem hogy nem a kérdésre válaszoltak egyesek :)
igen, sejtem, h finoman kell rajta elhelyezkednem, a törökülésre gondoltam én is. ráállni azért merész lenne. ja meg, kéne valami tereptárgy, aminek a segítségével felküzdöm magam a tetejére :D mondjuk egy szék? vagy vessem be a létrát? :P
akit érdekel, majd megmutatom a képet privátban, bár nem vagyok egy esztétikai élmény, de mint említettem, itt a humor a lényeg, és a fiatalságbolondság :D
motorháztetőről a tetőre megoldható
a szélén térdelve
ja és nem a horpadás a legnagyobb problem ne karcold össze :D
Tereptárgy? Fellépsz a hátsó gumira és feltolod magadat. Vagy ha nem elég erősek a karjaid, akkor kell valamit kieszelni.
Egyébként ha már olyan magasra felmész valahogy (pl. létrával(, hogy a tető derékmagasságban legyen, akkor kézzel meg tudod nyomogatni a kocsi tetejét - azaz meg tudod keresni hol néz ki erősebbnek.
Ha biztosra akarsz menni, akkor meg keresel egy elgalább colos deszkát, ami pont a tető széléig ér és arra ülsz/állsz. Ha olyan a fénykép nem is látszik, ha nem olyan, akkor meg Photoshop.
Agent: hát 175 cm magas vagyok, viszont mivel ez egyterű verda, ezért a vállamig ér a teteje kb, ezért tűnik kicsit bonyolultabbnak a felkászálódás. :)
tényleg köszi minden választ, a humort is, és főképp a segítséget :D
motorháztetőről simán felmész
énis onnan mentem bár én pickupra de annak még a plató doboza is elbírt pedig abba alig van anyag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!