Behorpadhat a Ford Focus teteje, ha ráülök?
a szerény 85 kilómmal szeretném kivitelezni ezt a mutatványt, és nem, nem rendőrautón, hanem sajáton, egy poénos fotó kedvéért. :)
esetleg netán valakinek valami tapasztalat? :D
köszi
Nagy poén ráulni egy autóra, mit ne mondjak!
Ülj csak rá nyugodtan, nem fog behorpadni.
Nekem kettes Focus kombim van, néhányszor voltam már a tetején ilyen-olyan okokból... :P :D
Ráállni biztosan nem állnék rá a középső részére, a szélén (a tetősínnél vagy a sín helyénél, ugye kiviteltől függően) minden további nélkül. Ülni talán kevésbé rizikósabb, mert nagyobb felületen oszlik el a súlyod - de ha biztosra akarsz menni, akkor támaszd meg magadat a kezeddel a tető szélénél.
Egyébként a tetőt belülről vissza lehet nyomni, ellenben a belülről mindenféle hegesztett idommal erősített motortértetőnél. Trust me, a tapasztalatomat mondom. :D
Agent K, köszi a normális választ.
a többi kedves embernek is hálás vagyok, h ennyit fáradozott azért, h ökörségeket írjon, és cseszegessen. :)
ha megtaláljátok a FB profilomom a képet, nyugodtan küldhetitek napikakira :P
sztem ez még mindig egyedibb és normálisabb kérdés mint a sok "vezethetek az okmányirodás papírral, ha még nem jött meg a jogsim?" típusú...
Én álltam már rá Daciának a tetejére. Kicsit behorpadt, de vissza is ugrott amint leszálltam róla. Bár mondjuk én 55 kiló vagyok... :D
18/f még mi előtt azt hinnétek hogy egy kis 8.-os. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!