Milyen autót vegyek 3 millió Ft körül?
25 éves vagyok, sokan járkálok külföldre, valami értelmes autó kéne 3 millió Ft körül. Amit kinéztem az a Renault Laguna III. 2.0DCI motorral. Ennyi pénzért szerintem bőven ez a legjobb ár/érték arányú autó. A népítéleten és egyéb megbízhatósági teszteken is kiváló eredményt ért el.
Ő lett kinézve hirtelen. Valami jobb ajánlata lenne valakinek? Ennél öregebb, sok Km-t futott, külföldről hozott autó nem érdekel!
Én 3 millióért vagy egy E osztályos Mercedes-t, vagy egy Mitsubishi Lancer-t.
Lancer-t kapsz 2008-ast is, Mercit pár évvel idősebbet ennyi pénzért, de nagyon jó autók!
Ha észérvek után mész, akkor meg kell barátkoznod a Forddal sajnos. Minél fiatalabb, minél kevesebb km, olcsó fenntartás. 3M-ért már 3évnél ne legyen öregebb, Max 100.000 km. Ha autópályázol (külföldre járás) és sokat mész, akkor dízel. Vmi ilyesmit vennék erre a célra:
Ha ezt a kategóriát akarod japánból, vagy vmi prémiummárkából +1.5M. A francia autók tényleg nem tartósak, azt azért átgondolnám a helyedben.
Esetleg vmi fapad VW Passat, de abban biztos több km lesz. Pl:
Azért a kilóméterállásnak ne higgy ennyire...
Amúgy a régebbi autó nem feltétlenül rosszabb, sőőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!