Milyen autót vegyek 1 millió alatt?
Figyelt kérdés
Tehát a keret úgy 900 ezer, legyen fiatalos, ne legyen csúnya, ámde legyen megbízható... és ne francia. Mit ajánlanál?2012. jan. 7. 12:45
1/14 anonim válasza:
ford mondeo,audi A4,honda civic,volkswagen golf
2/14 anonim válasza:
ford mondeo-t ne, iszonyatosan megbízhatatlan és drága az alkatrész
3/14 anonim válasza:
utolsó: ezt miből gondolod?
nekem már 16 éve van fordom,8 éve mondeom és még sohasem hagyott cserben egyik sem! nagyon megbízhatóak és az alkatrész egyáltalán nem drágább mint egy golfnak
4/14 anonim válasza:
Nekem is 9 éve van mondeom. Egyszer se voltam még vele szervizbe.
5/14 anonim válasza:
Valóban jók a Mondeo-k.Bár a kérdező nem írta mégis mekkora autóra gondol?Mekkora motorral?Benzin vagy dízel?.Én egy Ford Focus-t vennék mondjuk 1.6-1.8-as benzinmotorral minél magasabb felszereltségi szintel.
6/14 anonim válasza:
Opel Vectra B-szerintem egy fantasztikus és megbizható jó kocsi! Vagy esetleg Volkswagen Bora.
7/14 anonim válasza:
Ennyiért vegyél egy 2005-ös Suzukit klíma nélkül és kivisz a világból is minimális költségekkel!
Hidd el, hogy így jársz legjobban!
Ford Mondeo 900-ért? Na ne viccelődjetek. Nem szeretné évente rákölteni a vásárlás összegét.
8/14 anonim válasza:
Rokonom vett 2004-es Mondeo-t 4 éve közel 4 millió forintért. Gyönyörű állapotban volt, szépen karban volt tartva, vezetett szervízkönyv, stb, mégis sok hibája volt. 15 éve volt Sierrája, szintén sok probléma volt vele. Én ennyiből Volvo v40-s40 közül választanék, vagy 307 Peugeot
9/14 anonim válasza:
Alfa Romeo 145, 147, 156
Honda Civic
Mazda MX-5
Porsche 924
10/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2012. jan. 7. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!