7-8 millió ft-ért milyen céges autó?
Figyelt kérdés
Nem kell újnak lennie, de én max. 2 évesre gondoltam. Sportosan elegáns, tárgyalásra, üzleti megbeszélésre mennék vele munkám során. Kabrió kivételével bármi lehet, elsősorban limuzin, coupe érdekelne,de bármi más is szóba jöhet, nincs kikötés, hogy csak német vagy japán, bármi lehet.
Csomagtartó nem szempont.
2011. nov. 27. 13:17
1/13 anonim válasza:
Mercedes CLS
Mercedes E
Mercedes S
Audi A6
Audi A8
5-ös BMW
Ezekkel meglehet jelenni valahol!
2/13 anonim válasza:
én a helyedben meglesném az új Hyundai I40-t nekem nagyon bejön, kár, hogy soha nem lesz annyira pénzem:)
3/13 anonim válasza:
7/13 anonim válasza:
Ha olasz nem lehet akkor Lexus.
9/13 anonim válasza:
Háát nem könnyű választani gondolom :D Én inkább egy különleges gépre gondolkodnék ilyenkor pl. Dodge Charger, Ford Mustang
De a Mercik és a Bmw-k se rosszak ;)
10/13 anonim válasza:
Alfa Romeo 159
Alfa Romeo Giulietta
Lexus bármelyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!