Vélemények a BMW-sekről?
én februárban vettem egy e36 bömbit és nem vagyok köcsög paraszt XD
Mikor a jómúltkor nem indexeltem ,jóval a normál elött fékeztem, hogy a mögöttem jövő motoos ne kenődjön fel, erre beleállt a dudába. indexeltem volna de zárlatos volt a jobb oldal :-)
A bmw-t a minőség miatt vesszük.
Nem véletlenül volt tavaly a legjobb éve a cégnek, a válság ellenére is.
Tényleg nagyok sok van belőle, és nem ritka, ez is azt jelenti hogy jó XD
szerintem 2 féle BMW tulajdonos van!
Az egyik az akinek csajozásra kell, mert szókincse, kinézete, farka nincs megtartani egy nőt!Ezek könnyen észrevehetők, lassan mennek, nézegelődnek, betartják a szabályokat és a zebránál felbőgetik a motort és lassan elindulnak! A slussz kulcs a kezükbe pörög, akárhol vannak és akár mennyi zseb van rajtuk :D:D!
A másik (én is) ahol lehet hajtok, ha mellém állnak és "kihívnak" megyek, kismamákat, babakocsisokat átengedem, amelyik csaj végigméri a kocsit bemutatok neki, nem érdekel a fogyasztás, inkább kevesebbet megyek, de azt úgy ahogy és amire a BMW hivatott!Ha netán legyorsulnak intek, hogy szép volt!
Így hirtelen ez jutott eszembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!