Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemények a BMW-sekről?

Vélemények a BMW-sekről?

Figyelt kérdés
nem feltétlen negatív válaszokat várok:)

2012. aug. 11. 14:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

én februárban vettem egy e36 bömbit és nem vagyok köcsög paraszt XD

Mikor a jómúltkor nem indexeltem ,jóval a normál elött fékeztem, hogy a mögöttem jövő motoos ne kenődjön fel, erre beleállt a dudába. indexeltem volna de zárlatos volt a jobb oldal :-)

2012. aug. 12. 16:19
 12/22 anonim ***** válasza:
flash! nyugodt vagyok, mindig, mint állat! :D
2012. aug. 12. 22:16
 13/22 anonim ***** válasza:
Te is? Én is. Az utasaim viszont néha beszarnak. :D
2012. aug. 12. 22:17
 14/22 anonim válasza:
Nem feltétlen rossz emberek. Az újabb BMWk tulajai általában gazdagok, a rosszabik fajta. De ettől függetlenül nem ítélkezek előre.
2012. aug. 14. 15:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Végre egy olyan BMW jött mögöttem, aki tudott féktávolságot tartani. Kellemes meglepetés volt, mert nekem sem légből kapott az, amit lehetne előítéletnek hívni. :) A BMW jó repülőgépmotorokat csinált a Luftwaffe-nek.
2012. aug. 18. 13:08
 16/22 anonim ***** válasza:
BMW-t és Audit csak az vesz, aki gazdagnak akar látszani. Ugyanolyan tömegautó, mint egy F Astra, rengeteg szaladgál belőlük az utakon. Aki elegáns, az Lexust, Volvo-t vagy Saab-ot, esetleg Mercedes-t. Ilyen egyszerű.
2012. szept. 2. 10:17
 17/22 anonim ***** válasza:
Így van, a Volvo, MErci Saab a legelegánsabb mindközül.
2012. szept. 2. 13:33
 18/22 anonim ***** válasza:

A bmw-t a minőség miatt vesszük.

Nem véletlenül volt tavaly a legjobb éve a cégnek, a válság ellenére is.

Tényleg nagyok sok van belőle, és nem ritka, ez is azt jelenti hogy jó XD

2012. szept. 2. 13:49
 19/22 anonim ***** válasza:
16-os, örülök hogy jobban tudod miért veszek bmw-t, te valami mentalista lehetsz...
2012. szept. 2. 15:06
 20/22 Joci84 ***** válasza:

szerintem 2 féle BMW tulajdonos van!

Az egyik az akinek csajozásra kell, mert szókincse, kinézete, farka nincs megtartani egy nőt!Ezek könnyen észrevehetők, lassan mennek, nézegelődnek, betartják a szabályokat és a zebránál felbőgetik a motort és lassan elindulnak! A slussz kulcs a kezükbe pörög, akárhol vannak és akár mennyi zseb van rajtuk :D:D!

A másik (én is) ahol lehet hajtok, ha mellém állnak és "kihívnak" megyek, kismamákat, babakocsisokat átengedem, amelyik csaj végigméri a kocsit bemutatok neki, nem érdekel a fogyasztás, inkább kevesebbet megyek, de azt úgy ahogy és amire a BMW hivatott!Ha netán legyorsulnak intek, hogy szép volt!

Így hirtelen ez jutott eszembe :D

2013. márc. 1. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!