Miért nem működik a simsonom szivató nélkül?
Figyelt kérdés
Örököltem nagyapámtól egy simson SB50 mopedet. Nem nagy szám tudom, de én azért poénból néha elpöfögnék vele pár kört. Viszont csak szivatóval tudom beindítani, és ha visszaengedem a szivatót akkor egyből leáll, gázadásara sem reagál. Szétszedtem a karburátort, kitakarítottam, vettem bele új tűszelepet. Szikra akkora hogy egy lovat agyonüt. Viszont iszonyatosan "beköpi" a gyertyát, eléggé olajos lesz, és nem tudom beindítani. Benzin elég régi lehet (pár éves) holnap megyek veszek bele újat.
Szerintetek az megoldja a gondom?
2012. aug. 10. 22:30
11/16 A kérdező kommentje:
Megtörtént, de így sem jó, most már teljesen tanácstalan vagyok.
2012. aug. 18. 18:38
12/16 A kérdező kommentje:
A gyújtás van elállítva, most állítottam rajta, frankón beindul, most már csak annyi a baj, hogy ha húzom neki folyamatosan fullad. Esetleg most tipp?
2012. aug. 18. 19:00
13/16 anonim válasza:
Mivel pucoltad ki a főfúvókát??
14/16 A kérdező kommentje:
Sűrített levegővel kifújtam. Viszont kicserélem a siber tűt is. Mivel elég nyomorult, csörög, és az a kis lapka amibe bele kell tenni, megvan nyomorodva.
2012. aug. 18. 19:51
15/16 anonim válasza:
nem tudom megoldódott e a probléma de nekem is ez volt ..és csak annyi hogy a síbertűn kell állítani.. egy fokkal feljebb hogy többet kapjon..
16/16 anonim válasza:
Ha még nem oldódott meg 2 év után... akkor próbáld már meg a kuplung felőli szimeringet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!