Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Thalia-ról vélemények?

Renault Thalia-ról vélemények?

Figyelt kérdés
Most lesz 1 nekünk, és kíváncsi vagyok ki mit gondol róla :P
2012. aug. 10. 21:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
de nem ez volt a kérdés :DD nem lesz dácsia xD
2012. aug. 11. 22:21
 12/24 anonim ***** válasza:

A régi Thalia hátulja szerintem is borzalmas. De az szubjektív, neked kell hogy tetsszen.

Ha valaki relatív kevés pénzt szám autóvásárlásra, akkor az alap kategóriában jó alternatíva lehet. Egy egyszerű közlekedési eszköz, de csodákat nem szabad tőle elvárni.

De akkor én már az 1.5dci-t vettem volna.

2012. aug. 13. 09:56
 13/24 A kérdező kommentje:
utálom a dieseleket, a szemembe traktorok :) és mellesleg az közismerten lomha (a Tháliába)...
2012. aug. 13. 11:16
 14/24 anonim ***** válasza:
Jó, te tudod, akkor vegyél másmilyet, nem szándékozom vitatkozni.
2012. aug. 13. 13:53
 15/24 anonim ***** válasza:
Eddig nekünk is csak benzines autóink voltak.Mivelhogy itt Németországban valami 2O cent a különbség a dízel-benzin üzemanyag között(a motorina javára),hát most egy dízel,1OO LE autót vásároltunk.Azon kívül,hogy majdnem fele annyit költünk üzemanyagra,a vezetési élmény is sokkal jobb.Egy picit több a fenntartási költség,de megéri.Az a véleményem,hogy kellene legyen benzines LE és dízel LE :)) Ég és föld.Nem rosszak az Ottó motorok,de ezentúl csak dízel autónk lesz...Gondolom csak benzines autót vezettél,azért volt az a traktoros megjegyzésed...
2012. aug. 13. 15:08
 16/24 anonim ***** válasza:
felesleges dízeles meg benzines LE. A nyomatékban van a különbség.
2012. aug. 13. 15:29
 17/24 A kérdező kommentje:
erre csak annyit mondanák h az nem véletlen h nincsenek diesel ferrarik és lambo-k...;)
2012. aug. 13. 15:42
 18/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem értem miért kérdezted meg ezt a kérdést, ha mindenkinek a válaszát leszólod. Van ennek értelme?

2012. aug. 13. 15:49
 19/24 anonim ***** válasza:

Na jó de egy Ferrariban egy bivajerős motor van :)

Egy 1.4-es billegős Thalia meg közelről sem mondható sportautónak de még csak élvezetesnek sem.

Amúgy én is inkább benzinpárti vagyok. Azzal a motorral vedd amelyik szimpatikusabb.

2012. aug. 13. 16:49
 20/24 A kérdező kommentje:
nos, nem az volt a kérdés h milyen legyen, meg h mekkora, csak az h mi a vélemény róla :) azért szólom le :)
2012. aug. 13. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!