BMW E46 családról vélemények?
Szemezek ez ilyen családba tartozó kocsival, Totalcar népítélet alapján egész jók a tapasztalatok, elvétve van csak rossz, aki szívott a szervizeléssel meg 2 havonta elrepedt a kipufogó, de a fogyasztás, futómű, motorteljes0tmény, kényelem ezeket mindenki kiemelte.
Manuálisat szeretnék, 1.6-1.9 között. Dieselek jobbak ezekből, vagy a benzinesek?
(2001-2003 körüliek)
A 320d-k elég jól fogyasztanak. MIndenképp jól át kell nézetni ezeket, mert azt ilyen 8-11 évesekben simán lehet már 300-400k km, ami után már esélyes, hogy költeni kell majd rá.
Nekem tetszik az E46, hétvégén láttam egy eladó 330d-t, az pofás volt :)
A 170.000 még nem probléma. Ha normálisan volt hajtva és karban volt tartva, illetve a km állás is valós, akkor 350.000km-et gond nélkül el kell hogy menjen.
10.000 km alatt is taccsra lehet vágni egy autót, és 200.000km-el is lehet kitűnő állapotú.
Gondolkozz racionálisan, aki ezeket megvette új korában, az átlagban évi 20-30 000-ret mentek vele. Az 10 éves korára 300 000...
Nagyon ritka ebben a kategóriában, amiben ennél kevesebb van. Ott már van szervízkönyv és a kis futáshoz tartozó jó pár százezer forint felár.
Ha kis futásút keresel, akkor BMW Premium Selection , bár ott E46-ot most nem láttam.
Szia! Már írtam ehhez a kérdéshez egyszer :) Na szóval én még nem vettem meg a BMW-t mert nagyon félek tőle hogy rosszat fogok ki :( Most ezt néztem ki:
de aránylag kevés km de túrbó csere meg már volt..... Ez elég necces hogy 300.000km felett jár. Megkérdezhetem hogy te mennyiért vetted az autót és hol? kb 1,5-1,6m forintom lenne rá kp-ban. Szerinted ennyiért megérni ilyen autót nézegetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!