Skoda Fabia jó autó?
Figyelt kérdés
Autót szeretnék vásárolni, véleményetekre lennék kíváncsi!2012. aug. 10. 14:57
1/8 pagan válasza:
nem jó,de ha már ilyet veszel akkor a 3 hengerest kerüld el messzire
2/8 anonim válasza:
anyámnak van egy 2008-as 1.4 16V 86 LE-vel
nem egy erőgép, viszont a 3 év alatt (1évesen vettük) egyszer kiégett a rendszámtábla világítás egyik izzója, illetve pár hete az egyik tompított
ez a kettő együtt 600 forint volt, ezen felül csak a műszakira meg kötelezőre kellett költeni
4/8 A kérdező kommentje:
Az első autóm lenne! Inkább csak városon belül használnám! Nem is családi autónak szánom!
2012. aug. 10. 19:06
5/8 anonim válasza:
Teljesen tök átlagos autó. Tipikusan az, ami megy az utcán és a kutya se figyel rá. Se nem jó, se nem rossz. Mindenben teljesen átlagos. Egy olcsó fenntartási költségekkel rendelkező autó, tágas beltérrel. Családi autónak is megfelelő.
6/8 anonim válasza:
Ha hosszútávon városban használnád akkor én az 1.2-eset ajánlom, sokkal nagyobb nyomatéka van alacsony fordulatszámon az 1.4-essel szemben (tapasztalat!). Autópályán 100-as tempóig 5 liter alatt van a fogyasztás. És 2004 / 2005 évjárat felettit vegyél.
Én 3 év alatt 1 darab kerékcsapágyon + olajon kívül nem cseréltem semmit rajta.
7/8 anonim válasza:
2005-ös 1.2 fábiában 80ekm van eddig baja nem volt,de ezt tudja a többi német japán autó is,használt autónál megvan az esély a szarra is
8/8 anonim válasza:
Nekem volt 1.4 es dízeles,10000 km után hengerfejes lett :/
Igaz sokat pályáztam 150-160-as utazóval.az az autó egyszerűen kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!