Mindig is akartam egy robogót anyámék ellene voltak de akkor is akartam. Viszont mondták hogy sok a robogós baleset illetve mutattak egy videót a neten ahol egy kamion elüt egy robogóst és azóta elment a kedvem az egésztől. Ennyi?
Figyelt kérdés
évek óta robogót akartam és egy videó simán "tönkretette" a vágyam pedig tudtam az nélkül is hogy vannak balesetek..2012. aug. 9. 23:23
11/14 anonim válasza:
Figyelj mindennek megvan a veszélye ! Elég ha csak biciklire ülsz átugrani a szomszéd utcába a haverodhoz sosem tudhatod nem e jön egy részeg ,felelőtlen autós ...
De pl kajakozhatsz is ha elmerülsz a vízbe : ) szval ez ilyen valamit valamiért HA igazán szeretnél "motort" akkor ezzel tisztában kell lenned hogy igenis veszéllyel járhat!
Nekem 400 as Bandit van 3 hete elötte 250 mz volt engem is féltenek anyámék :) Mondjuk én megyek is mint állat :D
12/14 anonim válasza:
szerintem a szüleid kicsit korlátoltak, nemtudom mivel járnak, de ha busszal, akkor mutass nekik pár olyan videót, mikor vasúti átjáróban kettéviszi a vonat, vagy a hídról esik le. Mindenben van veszély, ha csak azt nézzük, akkor mi értelme lenne élni? :D Nekem faterom 125-ös motort nem engedte 16 évesen, addig ugyanis robogóztam, de nem ért el vele semmit, csak azt hogy most mivel a korom megvan hozzá korlátlant teszem le, és egyből nagyobb motorra ülök, ahelyett, hogy a szamárlétra szerint lenne már tapasztalatom 125-ös motorral...
13/14 anonim válasza:
HA egy ilyen videótól elment a kedved a motorozástól, menj inkább busszal, jobban jársz.
14/14 anonim válasza:
Anyám is mindig azzal jön hogy így meg úgy veszélyes a motorozás, meg hogy múltkor is meghalt itt meg ott egy motoros...
Aztán elkezdem neki sorolni hogy múltkor itt meg ott halt meg autós, meg bicajos meg gyalogos.....
Aztán pár napig nem próbál meg lebeszélni róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!