Mindig is akartam egy robogót anyámék ellene voltak de akkor is akartam. Viszont mondták hogy sok a robogós baleset illetve mutattak egy videót a neten ahol egy kamion elüt egy robogóst és azóta elment a kedvem az egésztől. Ennyi?
Mi a kérdés?
Ha autóval ütközöl neki frontálisan egy kamionnak akkor sincs sok esélyed.
Tanulj meg biztonságosan motorozni és akkor már "csak" mások hülyeségét kell elkerülnöd.
Olyan szülő szerintem nincs aki jó szemmel nézi azt hogyha a gyereke motorozik. Féltenek.
Szerintem ha annyira szeretnél motorozni akkor ne add fel azt a vágyad egy videó miatt. De ha már nincs kedved akkor ne csináld.
Helló!
Elösször is mi a videó tanulsága?Hogy kerüld a kamionosokat!
Ha szeretsz két keréken utazni akkor egy videó nem veszi el örökre a kedved,mert mindig is ott lessz egy kisördög aki ki akar majd szabadulni.
Ami a baleseteket illeti ki lehet kerülni kellő figyelemmel,óvatossággal,előrelátással,felkészültséggel.
Én robogón mentem nagyon sokat most már nagy mocim van és sokkal veszélyesebb mert nagyon sok helyen kijönnnek elém ott is ahol eslöbbségem van.
Robogón hordtam mindig is a mellényt hogy jobban észrevegyenek,ezzel gond soha nem is volt,sőt szerintem köszönhetem mellénynek az életem .
Ülj le a szüleiddel és kezdj el velük beszélgetni ha van még kedved menni motorral vagy robogóval.Mond el neki hogy ezt még mindig is szeretnéd meg hogy mit csinálj hogy mit kell elérned azért hogy robogóra ülhess.Amúgy jogsi és pénz kell hozzá,meg soha nem árt ha szerelni is tudod. :)
óóóóóóóóóó baz+
elég durva.
de ettől függetlenül millió számra lehet találni az interneten ilyen szörnyű autó, vonat, bicikli, motor, repülő stb.. baleseteket de ettől még közlekedni kell, motorozni jó. Sajnos vannak ilyenek.
Meg ezt a logikát követve senki se sportoljon mert mi van ha futás közben elesik és szétveri a fejét a betonon, senki se fürödjön mert mi van ha megcsúszol a vizes csempén és kitöröd a nyakad ahogy ráesel a kád szélére,
Senki se süssön mert ráborul a forró olaj.
Sőt csak pépeset egyen mindenki mert megakadhat a torkán egy falat és megfulladhat.
Hát kemény a videó!
Tudod motorral jöttem dolgozni és azzal is megyek haza és hétvégén túrázni is megyek vele.
Nos az illetőn nem volt mellény és az út közepén kacskaringózott,ha balra akart kimenni még oldalra sem nézett ,index nuku szal az út közepén kacsázott.természetesen a vasaló a hibás mert elnyomta de megfelelő vezetéssel és melénnyel ez kikerülhető lett volna!!!
Nem ajánlom a motorozást,demég az autózást sem neked.
Ha ennyire ráparázol egy videóra,mitcsinálnál éles helyzetben,gondolj csak bele!
Illetve inkább ne XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!